Ak túžite po jemnej, hebkej a pružnej pokožky, siahnite po exfoliačných rukaviciach.dreamstime
StoryEditor

O krásnej pokožke už nemusíte len snívať: Exfoliačné rukavice vás zbavia strií, chĺpkov a suchej pleti

18.03.2023, 17:00
Krása a móda

Túžite po hladkej, pružnej a jemnej pokožke? Čo keby sme vám povedali, že to môžete dosiahnuť aj bez použitie chemikálii? Možno vám to príde nemožné, no postačia vám k tomu exfoliačné rukavice, ktoré vás zbavia strií, chĺpkov a suchej pokožky. Pozrite sa, ako ich používať.

Dokážu vás rozčúliť fľaky po samoopaľovacom prípravku, zarastené chĺpky, strie, suchosť alebo celulitída? Skoncujte s týmito problémami vďaka exfoliačným produktom. Zabudnite však na telový alebo chemický píling a čistiaci kefku. Novodobým trendom v oblasti starostlivosti o pokožku sú exfoliačné rukavice, ktoré zaručia hladnú pleť bez požutia chemikálii. Pomôžte pokožke s obnovou a čerpajte z množstva výhod, ktoré tieto zázračné rukavice ponúkajú.

Zbohom strie, jazvy či vrásky

Exfoliačné rukavice odlupujú z pokožky odumreté kožné bunky a vyhladzujú nerovnomernú štruktúru na rukách, nohách, zadku či bruchu. Pokožku vyčistia, zbavia strií, jaziev či vrások. Rovnako tak vám pomôžu zmenšiť rozšírené póry, odstránia celulitídu, chĺpky, zhrubnutú kožu a okysličia bunky. Používať by ste ich mali aj na podporu tvorby kolagénu, ale aj v prípade, ak vás trápi psoriáza, ekzém alebo iné ochorenia kože. Výhodou exfoliačných rukavíc je to, že sa dajú použiť opakovane a sú vhodné na celé telo. Ak ste sa rozhodli, že si jedny zaobstaráte aj vy, prezradíme vám, ako jednoducho sa dajú používať.

image

Exfoliačné rukavice vás zbavia strií, celulitídy a suchosti.

dreamstime

Jednoducho, rýchlo a bezbolestne

Predtým, než si na ruky navlečiete exfoliačné rukavice, doprajte si na 10 – 15 minút horúci kúpeľ či sprchu. Myslite však na to, že čím viac vydržíte vo vode, tým viac môžete odumretej pokožky odstrániť. Napokon namočte rukavice do vody, vyžmýkajte ich a navlečte na ruky. Jemnými pohybmi si šúchajte rukavice o pokožku na ktorejkoľvek časti tela. Nepoužívajte však žiadne mydlo, gély ani krémy. Po príjemnom pílingu sa dôkladne osprchujte teplou vodou, aplikujte na pokožku telové mlieko a užívajte si pocit jemnosti, pružnosti a hebkosti. Túto kúru opakujte raz za týždeň.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:15