Nezabudnite hydratovať nie len vaše ruky ale aj nechty.pexels
StoryEditor

Túžite po pevných a zdravých nechtoch? Vyvarujte sa týchto chýb

05.03.2023, 15:00
Krása a móda

Upravené ruky by mali byť samozrejmosťou a to nie len u žien, ale aj mužov. No ženské ruky sú predsa len pod väčším drobnohľadom. Preto by ste im mali venovať patričnú pozornosť a starostlivosť. A vy by ste aj mali snahu, no vaše nechty s vami nejako nechcú spolupracovať. Majú sklon k štiepeniu a lámaniu a vypestovať si ich je pre vás priam nemožné.

Nechty posilnite

Váš problém by samozrejme vyriešil gél lak, prípadne gélové či akrylové nechty. No pokiaľ preferujete prírodné nechty, potom si zadovážte aspoň posilňujúci lak. Ten dodá vašim nechtom správny lesk a navyše vaše nechty posilní. A vy ich už nebudete musieť viac schovávať pred pohľadmi. Posilňujúci lak používajte aj ako podkladový lak v prípade, že sa rozhodnete pre inú farbu vašich nechtov.

Ochrana

Nezabúdajte aj na nosenie rukavíc. A nehovoríme len o tých zimných, ale aj o silikónových, ktoré si na ruky dajte vždy, keď sa budete venovať domácim prácam. Čistiace prostriedky a neustále namáčanie rúk nie je ideálne ani pre nechty ani pre samotnú pokožku rúk.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 01:45