Milujete legíny? Inšpirujte sa outfitmi celebrít, vďaka ktorým budete vyzerať trendy a štýlovo.dreamstime
StoryEditor

Ako nosiť obľúbené legíny a pritom vyzerať trendy a štýlovo? Inšpirujte sa outfitmi celebrít

25.02.2023, 19:00
Krása a móda

Legíny sú neustále kritizované módnymi expertami, pretože ich mnohé ženy nosia nesprávne. Ak patríte k ich milovníčkam a nedáte na ne dopustiť, naučíme vás, ako by ste mali tento všestranný, pohodlný a ľahko kombinovateľný kúsok nosiť. Inšpirovať sa môžete aj outfitmi známych celebrít.

Legíny sa nosia stále a nedajú na ne dopustiť ani známe krásky. Má to však jeden háčik, v outfite fungujú skvele len vtedy, ak dodržíte niekoľko pravidiel. V prvom rade by ste mali dbať na kvalitný výber tohto kúsku. Na lacné materiály zabudnite a siahnite radšej po niečom pevnejšom. Veď predsa, určite nechcete, aby vám spod legín presvitalo spodné prádlo či dokonca celý zadok. Napokon sa môžete vrhnúť do kombinovania. Keďže sú legíny všestranným kúskom, môžete ich nosiť v ležérnom, ale aj elegantnom štýle. Ak neviete, ako na to, pripravili sme si pre vás niekoľko inšpirácii na trendy a štýlové outfity.

Čiernobiela kombinácia je základ

K čiernym legínam sa nepochybne hodí biely zvršok. Skvelým kúskom k nim preto môže byť oversized biela košeľa. Dajte si však pozor na to, aby siahala cez zadok a na tele sedela voľne. Takýto čiernobiely outfit napokon doplňte blejzrom, čižmami, mini kabelkou alebo väčším šperkom.

Outfit do práce

Ak by ste si legíny chceli obliecť do práce, môžete ich skombinovať s košeľou, sakom alebo pulóvrom. Celkový výsledok podporte krátkymi čižmami, trendy mokasínami alebo lodičkami ako speváčka Selena Gomez.

V jednej farbe

Monochromatické outfity, teda kúsky v jednom farebnom spektre, teraz letia. Čo keby ste tento trend využili aj pri legínach? Stačí, ak si vyberiete jednu farbu, napríklad béžovú alebo bielu, a k legínam zvolíte kratší top, oversized sako alebo kabát a tenisky. Nezabudnite ani na doplnky ako klobúk, okuliare a mini kabelka.  

Ležérny alebo športový look

Chystáte sa cvičiť, no po tréningu ste si naplánovali aj návštevu kaviarne s kamarátkami? V tomto prípade zvoľte športový look v podobe legín s vysokými bielymi ponožkami doplnený o kratšiu bundu či blejzer. Zabudnúť by ste nemali ani na kvalitnú kabelku, ktorá podporí elegantný vzhľad. Inšpirovať sa môžete modelkou Kendall Jenner a Hailey Bieber.

Nezvyčajná kombinácia

Viete si predstaviť spojenie legín a čižiem pod kolená? Modelka Emily Ratajkowski je dôkazom toho, že tieto kúsky k sebe môžu ladiť. Emily ich ešte doplnila dlhým kabátom a mini kabelkou. Táto kombinácia je skvelá tak ako do práce, tak aj večer do mesta.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 06:21