Podľa toho, ako nosíte kabelku, môžete zistiť, aká ste osobnosť.dreamstime
StoryEditor

Ako nosíte kabelku? Prezradí to o vašej osobnosti viac, než si dokážete predstaviť

15.02.2023, 08:30
Krása a móda

Je úplne jedno, koľko času trávite výberom tej správnej kabelky, no to, aký kúsok si napokon zvolíte a ako ho nosíte dokáže vypovedať o vašej osobnosti viac, než si dokážete predstaviť. Pozrite sa, čo o vás prezrádza štýl nosenia kabelky.

Možno ste to nevedeli, no váš štýl a hodnoty sú dva hlavné faktory, ktoré určujú, akú kabelku si napokon kúpite a ako ju budete najčastejšie nosiť. Či už si ju zvyknete prehodiť len tak cez rameno alebo ju držíte v ruke, dokáže to vášmu okoliu veľa vypovedať o vašej osobnosti. Pozrite sa, či sa v rôznych štýloch nosenia nájdete aj vy a aká v skutočnosti ste.

Kabelka cez jedno rameno pri tele

Ak najčastejšie nosíte kabelku takto, pravdepodobne ste praktická žena, ktorá nerada stráca čas maličkosťami. Keďže nedokážete veriť len tak hocikomu, ste opatrná a obozretná, na verejnosti sa snažíte správať múdro a dávať si na seba pozor. Pokiaľ zvyknete kabelku zvierať a nosiť pri tele, zobrazuje to váš strach, nižšie sebavedomie alebo obavu z krádeže.

image

Kabelka cez jedno rameno pri tele.

dreamstime

Voľne pohupujúca kabelka cez jedno rameno

Ste spontánna, bezstarostná a život beriete taký, aký je. Vďaka tomu, ako nosíte kabelku, vás okolie môže považovať za sebavedomú a sebaistú. Svojím štýlom dávate najavo, že túžite po voľnosti. Omnoho radšej dáte prednosť funkčnosti pred značkami či etiketami. Voľne pohupujúca sa kabelka tak pre vás znamená otvorenosť voči novým veciam a slobodu.

image

Voľne pohupujúca kabelka cez jedno rameno.

dreamstime

Kabelka v ruke

Nosíte kabelku v ruku? Pravdepodobne ste sofistikovaná a asertívna žena, ktorá miluje organizovanosť. To, ako nosíte kabelku, môže poukazovať napríklad na dôležitosť vášho zamestnania. Vaše ctižiadostivé vlastnosti vynikajú, no vynikáte aj schopnosťou sústrediť sa na danú úlohu. Ženy však zvyknú nosiť kabelku v ruke aj vtedy, keď chcú upútať pozornosť na svoj outfit.

image

Kabelka v ruke.

dreamstime

Cross-body taška vpredu

Túžite po najväčšej voľnosti pohybu a zároveň pocite ochrany či dostupnosti. Vďaka cross-body kabelke sa môžete čo najpohodlnejšie dostať do vnútra tašky a popritom mať ruky voľné. Funkcia a praktickosť je pre vás omnoho dôležitejšia než vzhľad.

image

Cross-body taška vpredu

dreamstime

Batoh na chrbte

Ak najradšej nosíte batoh na chrbte, je viac než možné, že ste samostatná žena, ktorá sa vďaka opatrovateľskému inštinktu túži postarať o svoje okolie. Síce je pre vás sloboda dôležitá, rovnako tak chcete byť pripravená na každú situáciu. Nestresujete sa tým, čo si o vás druhý myslia a preto sa nebojíte chodiť s hlavou navrch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 03:41