Na toto pri skrášľovaní zabudnite. Muži to na nás neznášajú.dreamstime
StoryEditor

Beauty prešľapy, ktoré na muži neznášajú: Pozrite sa, s čím partnera či nový objav neočaríte

11.10.2023, 21:00
Krása a móda

Každá z vás chce byť krásna, trendy a sexi, takže líčenie a skúšanie nových techník patrí k vašej každodennej rutine. Bohužiaľ, táto kreatívna aktivita a vaša snaha sa nie vždy stretne s pochopením a obdivom tej druhej strany. Existujú dokonca beauty prešľapy, ktoré muži na ženách doslova neznášajú. Pozrite sa, ktoré to sú.

Myslíte si, že sa muži o váš účes, mejkap či manikúru vôbec nezaujímajú? Nie je to tak. Totiž, muži sú veľmi všímaví, vďaka čomu majú často diametrálne odlišný pohľad na ženské skrášľovanie. Na jednej strane existujú beauty trendy, z ktorých doslova padajú do kolien, no na druhej sú aj také, ktorými ich neočaríte a možno ich od seba aj odlákate. Pozrite sa, ktoré beauty prešľapy muži na ženách neznášajú.

Kontúrovanie tváre

Vďaka kontúrovaniu si môžete doslova nakresliť tvár, ako chcete. Či už túžite po nižšom čele, ostrejšej brade, užšom nose alebo výraznejších lícnych kostiach, táto technika je na to ako stvorená. Mali by ste však vedieť, že muži neznášajú ťažké vrstvy mejkapu na ženskej tvári a keďže niektoré ženy stále nepochopili, že toto hranie sa s farbami a prechodmi by malo byť neviditeľné, kontúrovanie nepatrí do kategórie obľúbených.

ANKETA
Líčite sa každý deň?

Krikľavé a výrazné rúže

Krikľavé a výrazné farby k letu či špeciálnym príležitostiam jednoducho patria. Síce vyzerajú efektne, no muži sa ich boja. Niektorí majú dokonca strach svoje partnerky pobozkať, aby sa im nános nerozmazal po celej tvári. Samozrejme, nemusíte sa teraz upnúť len na nude odtiene, ale snažte sa skôr používať tie, ktoré zvýraznia vaše pery a ich prirodzenú farbu.

image

Príliš krikľavý rúž

dreamstime

Príliš výrazné obočie

Tenkým čiaram už dávno odzvonilo a do módy sa dostalo prirodzené, husté obočie. Ženy, ktoré príroda obdarila, majú šťastie, no tie, ktoré také obočie nemajú, si musia dopomôcť kozmetikou. Muži ani len netušia, koľko námahy si vyžaduje takéto prirodzené a sotva viditeľné líčenie. Obočie musíte prečesať, nakresliť, vyplniť púdrom a prejsť gélom. Keďže sa to napokon nie každej žene vydarí, aj tento beauty trend sa radí k tým, ktoré muži neznášajú.

Dymové líčenie

Dymové líčenie obľubuje veľké množstvo žien pretože je provokatívne, štýlové, ženské a tajomné. Bohužiaľ, muži si o ňom myslia niečo úplne iné. Áno, výrazné oči sa im veľmi páčia, no keď dymové líčenie začne pripomínať pandu, okamžite sa stiahnu.

image

Dymové líčenie

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 04:18