Buďte sexi vďaka správnej erotickej bielizni.unsplash
StoryEditor

Sexi spodná bielizeň podľa typu postavy: Takto z vás partner nespustí oči a vy sa budete cítiť sebavedomejšie

14.01.2023, 10:00
Krása a móda

Prehliadol vás partner, keď ste sa okolo neho prechádzali v šteklivej spodnej bielizni? Možno ste len zvolili nesprávny typ podprsenky či nohavičiek. V spodnej bielizni by ste totiž mali upozorniť najmä na svoje prednosti. Pozrite sa, v ktorých kúskoch oblečenia sa môžete cítiť sebavedomo či sexi a vaša polovička ako v siedmom nebi.

Či už ste zadané alebo nie, každá z vás túži vyzerať sexi. Vo veľkom vám k tomu môže dopomôcť erotická spodná bielizeň, v ktorej by ste sa mali cítiť ako najlepšia verzia samých seba. Aby ste upozornili najmä na svoje prednosti a zakryli to, čo nechce byť videné, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov, vďaka ktorým si môžete nájsť bielizeň, ktorá bude vašej postave naozaj svedčať.  

Malé prsia

Ak patríte k ženám s menším poprsím a radi by ste sa cítili viac sexi, môžete to vyriešiť vhodnou podprsenkou. Zväčšiť vaše prsia môžu najmä svetlejšie tóny, a preto namiesto čiernej radšej siahnite po pastelovo-ružovej či mentolovo-zelenej. Zamerajte sa však aj na košíčky, ktoré by mali byť poriadne vystužené, s kosticami a úzkym stredom. Dajte pozor na tvar košíka, ktorý nemôže byť väčší ako vaše poprsie. Čo sa týka materiálov, zabudnite na hladké podprsenky a voľte tie s čipkou, volánikmi alebo riasením. Takisto by ste mali vyskúšať aj košieľky, ktoré vyzerajú zvodne a slúžia predovšetkým na potešenie partnera. Kompletne šnurovaná košieľka so zodpovedajúcimi nohavičkami posunie vašu intímnu hru na vyššiu úroveň. 

Veľké prsia

Zaťažujú vás veľké prsia a zbytočne rozširujú v častiach, v ktorých to nechcete? Skúste siahnuť po hladkých, jednofarebných podprsenkách, ktoré sú zaujímavé svojim materiálom. Skvelé môžu byť najmä tmavšie odtiene v štýle glamour, ktoré pôsobia luxusne. Základom je kvalita kostíc a tiež tenké vystuženie, ktoré prsia pekne formuje. Stred medzi kosticami odporúčame vyvýšený a širší. Vyhnúť sa naopak snažte mašličkám či kamienkom. Ak máte problém so širším pásom a nevadí vám, ak bude vaše poprsie zvýraznené, rozhodne si zaobstarajte korzet, ktorý pôsobí zmyselne a sexi.

Úzke boky

Ak máte postavu s rovnými bokmi, no radi by ste upozornili na svoje krivky, skúste sa zamerať na nohavičky, ktoré budú rafinované a čo najtenšie alebo naopak tie s nariasením či volánikmi. Pokúste sa experimentovať so strihmi a farebnými kombináciami. Nezabudnite ani na čipkované body či bielizeň s podväzkami, ktorá dokáže zabezpečiť, že budete neodolateľné a neuveriteľne sexi. Verte či nie, podväzky dokážu naozajstné divy.  

 

Široké boky

Širšie boky sú symbolom ženskosti a mužov to nesmierne vzrušuje, tak prečo sa za to hanbiť. Pokiaľ máte ale nerovnomernú postavu a boky sú oveľa širšie ako ramená, pokúste sa na ne neupozorňovať a skôr ich zjemniť a potlačiť. Skvelé sú najmä tmavé odtiene nohavičiek, ktoré majú boky trochu širšie. Siahnuť však môžete aj po čipkovanom negližé ktoré je napnuté na prsiach, no splýva okolo bokov. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 20:10