Hádajte vek tejto ženedreamstime
StoryEditor

Uhádnete vek tejto žene? Podelila sa o triky ako vyzerať mladá aj v tomto veku

16.12.2022, 15:00
Krása a móda

Krásna Lucy Clarcson sa podelila o malé tajomstvá ako vyzerať na dvadsať, hoci sa už nachádza v štvrtej dekáde svojho života. A plastiky to nie sú. Jej triky sú dostupné každej žene a nestoja takmer nič.

Kráska zdôrazňuje potrebu starať sa o seba komplexne. Hodiny u kozmetičky či drahé prípravky vám nepomôžu, ak to nepôjde ruka v ruke so zdravou stravou a zdravým životným štýlom.{/instagram}

Úsmev pristane každej žene

Lucy jednoznačne patrí k ženám, ktoré si užívajú život naplno. Na jej tvári je úsmev prítomný každý deň a vrásky si z prípadných mimických vrások rozhodne nerobí. Zo svojho života neváhala odstrániť negatívnych a pesimisticky naladených ľudí. Pozitívne myslenie je podľa nej úspechom dlhovekosti.

Menej je viac

Celkový vzhľad samozrejme závisí aj od vyžarovania a či chcete, alebo nie, aj od toho, do čoho sa rada oblečiete. Ani kostými nemusia byť vždy upäté, práve naopak, ak ich správne skombinujete, môžu pôsobiť trendy a šik za každých okolností. Stavte na jednoduché outfity. To isté platí pre mejkap a vlasy. Čím prirodzenejšie budú, tým lepšie budete vyzerať. Haldy mejkapu a líčidiel na vašej tvári vám zbytočne pridávajú vek. S vlasmi je to rovnako. Ak už máte na hlave prvé šediny, tak voľte farbu vlasov, ktorá sa podľa možností čo najviac približuje vašej pôvodnej.{instagram}

Zdravá strava a pohyb

v podobe vyprážaných jedál či sladkostí. Snaží sa telu dávať potrebné živiny a jej strava je vyvážená a pestrá. Rovnako pristupuje aj k pohybu. Práve vďaka nemu si udržiava tip top postavu aj v štyridsiatke.

Ľadové kocky

Lucy, ktorá až príliš nápadne pripomína krásnu hrdinku Laru Croft, tiež nedá dopustiť na jej tajnú zbraň. Sú ňou ľadové kocky. Tie u nej v mrazničke nesmú nikdy chýbať a využíva ich denne na masáž tváre. Tvrdí, že práve vďaka masáži s touto pomôckou, ktorá vás nič nestojí, si môžete udržať krásnu, sviežu a vypnutú pleť bez vrások.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 08:53