Vďaka týmto tipom budete na svahu vyzerať ako hviezda.instagram/parishilton
StoryEditor

Buďte na svahu hviezda: Takto by ste sa mali obliecť na lyžovačku, ak túžite vyzerať trendy a štýlovo

08.12.2022, 19:00
Krása a móda

Chystáte sa pomaly na tohtoročnú lyžovačku, no neviete, čo na seba? Našťastie sme si pre vás pripravili niekoľko tipov, vďaka ktorým na svahu nezamrznete, ale nezažijete ani žiadne faux pas. Ak túžite vyzerať ako hviezda, inšpirujte sa outfitmi celebrít, ktoré vedia, ako pôsobiť aj na lyžovačke trendy a štýlovo.

Lyžovanie patrí medzi najobľúbenejšie zimné športy. Chystáte sa na svah po prvýkrát, no stále si nie ste isté tým, čo si oblečiete? Samozrejme, najdôležitejšie je, aby ste si zaobstarali taký outfit, v ktorom vám bude teplo a príjemne. Až potom môžete myslieť na to, ako si nespôsobiť žiadne faux pas, ale vyzerať trendy a štýlovo. Ak túžite vyzerať na svahu ako hviezda, môžete sa inšpirovať outfitmi celebrít, ktoré vedia, ako zažiariť na každej lyžovačke.

Čiernou nič nepokazíte

Ak máte tento rok absolvovať svoju prvú lyžovačku a budete sa starať najmä o to, aby ste vďaka doterajším lyžiarskym (ne)schopnostiam nespadli na zem zakaždým, keď sa postavíte, nemusíte sa veľmi starať o vzhľad svojho outfitu. V takomto prípade siahnite po čiernych lyžiarskych nohavíc s bielym prúžkom, ktoré sa hodia ku všetkému. Modelka Bella Hadid k nim ešte napríklad doplnila teplý rolák a červenú bundu, v ktorej rozhodne nezamrznete.

 

Lesk aj na svahu

Tak ako sú Vianoce plné ligotu a lesku, tak aj vy by ste mali do svojho lyžiarskeho outfitu dodať trochu žiary. Inšpirovať sa môžete Paris Hilton, ktorá je veľkou milovníčkou metalických odevov, ktoré nie sú trendy len na ulici, ale aj na svahu. Vďaka lesklej zlatej bunde zladenej s okuliarmi môžete na lyžovačke vyzerať ako bohyne. Zvyšok outfitu napokon volte ležérnejšie.

 

Retro vzhľad je trendy

Síce sa kedysi retro kúsky považovali za veľké faux pas, dnes je to už minulosť. Aby ste na svahu zažiarili aj v takomto outfite, siahnuť by ste mali najmä po bielej lyžiarskej kombinéze s kožušinou. Jej veľkou fanúšičkou bola napríklad princezná Diana a v súčasnosti je to Kourtney Kardashian.

 

Viac odvahy vďaka farbám

Najlepším spôsobom, ako vyniknúť na lyžovačke spomedzi všetkých žien, je pridať do outiftu trochu farby. Herečka Nina Dobrev napríklad siahla po retro dúhovej lyžiarskej kombinéze. Skvelými farbami však môže byť aj ružová, fialová, béžová alebo modrá. Pre milovníčky vzorov môže byť naopak ideálna zvieracia potlač.

 

Doplnky sú dôležité

V neposlednom rade by ste nemali zabudnúť ani na doplnky. Aby ste na lyžovačke nevyzerali ako kanárik, v tomto prípade sa snažte skombinovať farbu čiapky či okuliarov s odtieňom na bunde či nohaviciach.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:52