Inšpirujte sa našimi tipmi, vďaka ktorým zažiarite pod vianočným stromčekom.dreamstime
StoryEditor

Najkrajšia vianočná manikúra: Zlaďte s vianočnou atmosférou aj svoje nechty

07.12.2022, 08:00
Krása a móda

Vianoce sa blížia, niektoré z vás ozdobujú stromčeky, obchody lákajú všemožnými zľavami na darčeky a domovy pomaly začínajú hýriť farbami svetielok. Aby ste na tieto sviatky zažiarili, nemali by ste okrem slávnostného outfitu zabúdať ani na manikúru. Inšpirujte sa našimi tipmi a zlaďte svoje nechty s vianočnou atmosférou.

Vianoce sú pre niektoré z vás najmä o duchovných veciach, spoločných chvíľach strávených s rodinou a pohody, iné sa naopak dokážu vyžívať v kúpe všemožných dekorácii, ozdobovaní stromčeka či domácnosti. Pri tohtoročných sviatkoch si však úsmev na tvári môžete vyčariť aj vianočnou manikúrou. Či už sa na svojich nechtoch rozhodnete vytvoriť rôzne vločky, trblietky alebo pestrofarebné vzory, snažte sa zabudnúť na zhon a venujte si chvíľku času len pre seba. Aby ste tieto Vianoce naozaj zažiarili, mali by ste ísť s dobou. Inšpirujte sa našimi trendy manikúrovými tipmi.

Trendy trblietky

Vianočným nechtom tento rok dominujú najmä farby ako červená, zelená alebo zlatá, no nemusíte sa báť ani modrej, bielej, khaki či vínovej. Keďže sviatočná manikúra bude vaše nechty zdobiť počas celých sviatkov, jej dizajn by ste si mali poriadne premyslieť. V prvom rade je dôležité pridať na vaše nechty lesk a trblietky, ktoré sú tohtoročným trendom. Čo sa týka motívov, skvelé pre vás môžu byť vločky, stromčeky, snehuliaci, zvončeky, ale aj Santa Claus s jeho pomocníkmi. Ak ste naopak milovníčkami minimalizmu a veselé obrázky vám nič nehovoria, zvoliť môžete jednofarebný lak, ktorý ozdobíte tenkou zlatou linkou alebo kamienkami. Čo tento rok zvolíte?

 

Ak stále neviete, inšpiráciu nájdete v našej galérii.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 18:06