Ak túžite po žiarivej a mladistvej pleti, zaobstarajte si kozmetické výrobky s výťažkami placenty.dreamstime
StoryEditor

Placenta v kozmetika: Tento elixír mladosti je skrytým tajomstvom krásy aj niektorých známych hviezd

23.11.2022, 07:00
Krása a móda

O placente, ktorá obsahuje nespočetné množstvo živín prospešných pre ľudských organizmus, sa posledné roky hovorí veľmi často. Môže za to hlavne trend jedenia placenty po pôrode. Keďže máloktorá z vás by sa dala nahovoriť na takúto vec, mali by ste vedieť, že výhody placenty môžete užívať aj bez toho, aby ste ju museli jesť, a to prostredníctvom kozmetiky. Pozrite sa, prečo sa placente hovorí aj elixír mladosti.

O zázračných účinkoch placenty vedia aj niektoré známe celebrity, ako napríklad Victoria Beckham či Jennifer Aniston, ktoré sú samy o sebe dôkazom toho, že ak používate správnu kozmetiku, vek sa na vašej pokožke podpíše len ťažko. Ak by ste aj vy chceli začať používať tento elixír mladosti, mali by ste vedieť, že v obchodoch nájdete veľké množstvo produktov, ktoré obsahujú extrakty z placenty. No pozor, nie ľudskej, ale ovčej, ktorá v sebe ukrýva oveľa väčšie množstvo živín, vďaka čomu má nespočetné množstvo účinkov na krásu aj zdravie. Pomôcť vám môže s čímkoľvek od pokožky až po vlasy a keďže sú jej výťažky naozaj silné, nielenže sa vďaka nej budete cítiť skvelo, ale predovšetkým vyzerať mladšie. Pozrite sa, čo všetko placenta dokáže.

Pomôže pri menštruácii či depresii

Ovčia placenta je bohatá na vitamíny a bioaktívne látky, ako sú peptidy, kyselina hyalurónová, aminokyseliny, proteíny a enzýmy, ktoré majú blahodarné účinky. Pomôžu vám napríklad so stresom, depresiou, ale aj výrobou energie. Rovnako tak placenta obsahuje hormóny, ktoré sú schopné obnoviť hormonálnu rovnováhu či zlepšiť sexuálnu funkciu. Dokonca je tak silná, že vás zbaví nepríjemnej bolesti pri menštruácii, celkovo reguluje ženský cyklus a zlepší intímny život. Keďže sme spomínali, že placenta sa považuje za elixír mladosti, určite by ste sa chceli dozvedieť, aké sú jej účinky na vašu krásu. Nebojte sa, prezradíme vám to.  

Placenta na vrásky, ale aj jazvy

Placenta je v kozmetike veľmi obľúbená najmä kvôli jej omladzujúcim účinkom. Ak sa túžite zbaviť vrások, rozhodne si zaobstarajte krém z jej výťažkov. Nielenže vám pomôže vyhladiť vrásky, ale vďaka jej obsahu dodá vašej pokožke hydratáciu, spevní ju a okamžite omladí. Takisto je skvelá pre ženy, ktoré túžia po zlepšení celkového vzhľadu pleti. Ak budete pravidelne používať kozmetiku s ovčou placentou, aktivujete si v pokožke prírodné oleje, vďaka čomu bude vaša pleť prirodzene rozjasnená. Keďže obnovuje a regeneruje bunky vďačné jej budú aj ženy, ktoré sa potrebujú zbaviť nepekných jaziev alebo tmavých škvŕn.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:28