Toto leto sú v kurze žiarivé farby či šaty s odhaleným chrbtom.unsplash
StoryEditor

Sexi a štýlové leto 2022. Trendy je holý chrbát, mašle, ale aj žiarivé kombinácie farieb

07.06.2022, 15:00
Krása a móda

Každé leto ovládnu svet nové módne trendy a ani rok 2022 nebude výnimkou. Keďže sa dni predĺžili a vonku je čoraz teplejšie, je na čase si zaobstarať sexi a štýlové kúsky, ktoré sa vám rozhodne budú páčiť. Či už je to odhalený chrbát alebo žiarivé kombinácie farieb. Pozrite sa, čo sa nosí túto sezónu.

Dajte zbohom vysedávaniu pred televízorom v teplej mikine a so šálkou čaju v ruke. Ortuť teplomerov stúpa, privítajte leto 2022 s najväčšími módnymi trendami. Vo vašom šatníku by nemali chýbať sexi kúsky s odhaleným chrbtom, ale ani žiarivé farby. Zistite, čo vás tento rok neminie.

Všade samé výrezy

K jedným z najväčších trendov tejto sezóny nepochybne patria výrezy a rozparky. Uvidíte ich všade, kam sa pozriete. Už od roku 2010 ste ich mohli nájsť v kolekciách viacerých módnych značiek. Toto leto však nezáleží na ich tvare, veľkosti, tajomnosti či symetrii. Výrezy sú prejavom ženskosti a zvodnosti, hlavné však je, aby ste sa cítili pohodlne a vždy sa snažili zvoliť vhodný outfit na danú príležitosť. Do práce si radšej neberte hlboký výstrih či príliš odhalené nohy. V takomto prípade je lepšie siahnuť po kúskoch s elegantnými malými výrezmi, ktoré však stále vyzerajú originálne. Do mesta či na rande môžete zvoliť vysoké rozparky alebo hlboký výstrih do pása na sukni a šatách. Ak rady experimentujete, vyberte si také kúsky, ktoré majú výrezy na neobvyklých miestach.

 

Odhalený chrbát ako symbol ženskosti

Šaty k letu jednoducho patria. Tento rok budú síce vládnuť kúsky v najrôznejších farbách, tvarov a strihov, no jedno je isté, odhalený chrbát nesmie chýbať. Vďaka tomuto detailu môžete okamžite upútať pozornosť, ale pritom sa cítiť pohodlne. Šaty bez chrbta bývajú spredu väčšinou jednoduché a klasické, pretože moment prekvapenia nastáva až pri otočení sa. Pri príležitostiach ako sú svadby, narodeniny alebo letné párty sú takéto modely skvelou voľbou. Okrem toho môžete siahnuť aj po verziách s mašľami alebo šnurovačkami. Nevýhodou je, že často pod ne nemáte ako skryť podprsenku. V takomto prípade siahnite po nalepovacej podprsenke alebo sa nebojte vyjsť von aj hore bez.

 

Minisukne sú späť

Okrem odhaleného chrbtu patria toto leto k trendom aj minisukne. Tento kúsok bol veľkým hitom v 90. rokoch a niet sa čomu čudovať, že je znovu v kurze. Čo sa týka dĺžky, mali by ste mať odhalenú viac ako polovicu stehien. Siahnuť môžete po denimových, športových, ale aj elegantných a štýlových sukniach. Zvoliť k nim skúste napríklad letné čižmy alebo lodičky, vďaka ktorým neuniknete pohľadu žiadneho okoloidúceho. Rozhodnúť sa môžete aj pre výrazné odtiene, potlač alebo skladané kúsky.

 

Zelená, ružová či pastelová

Farby symbolizujú leto, a preto by nemali chýbať ani vo vašom šatníku. V móde sú v podstate akékoľvek farby a ich kombinácie, no priestor by mala dostať najmä bledozelená, maslová žltá a ružová vo všetkých odtieňoch. Nezáleží ani na tom, či tieto farby zvolíte na sukni, šatách, doplnkoch alebo sa do nich zahalíte kompletne celá. Toto leto máte jednoducho možnosť vyblázniť sa, popustiť uzdu svojej fantázie a vytvoriť kombinácie s klasickými farbami a výraznými akcentmi.

 

Spodná bielizeň ako súčasť oblečenia

Spodná bielizeň sa čím ďalej, tým viac stáva súčasťou outfitu množstva žien. Síce sa v minulosti ľudia riadili tým, že pod oblečením by mala byť neviditeľná bielizeň, v súčasnosti to vidíme inak. Prečo ju skrývať, keď máte k dispozícii tak nádherné a sexi kúsky? Okrem toho, že sa v nej budete cítiť pohodlne, pridá vám na sebavedomí a príťažlivosti. Siahnuť môžete po bralett podprsenke, korzete, ale aj po čipkovanom body a negližé. K takýmto kúskom zvoľte priehľadné šaty, blúzku s výstrihom alebo nechajte podprsenku zažiariť samostatne ako crop top.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:32