Trend pierok ovládol módny svet, takto ho môžete nosiť aj vy!instagram/lenaterlutther
StoryEditor

Ľahké ako pierko: Takto sa nosia trend páperových detailov influencerky

30.05.2022, 06:00
Krása a móda

Ak ste v zimných mesiacoch milovali kožušinu, potom si na jar a v lete jednoznačne obľúbite pierka. Také jemné, a pritom neprehliadnuteľné aplikácie dodajú oblečeniu či doplnkom punc luxusu. Poznáme deväť dôvodov, prečo a ako byť v tejto sezóne ľahká ako pierko.

Pierka boli dlhodobo v móde znakom spoločenských udalostí. Z honosnej aplikácie sa však stáva detail, vďaka ktorému vynikne vaše oblečenie aj v priebehu obyčajného dňa.

Namiesto večerných rób a spoločenských udalostí skúste dať pierkam šancu na športových kúskoch. Módny oxymoron si zamilujete. Jemný detail na ležérnom oblečení doslova vynikne.

Pre „waw efekt“ nepotrebujete toho mnoho, postačí jednoduchý lem na sukni či saku a zo strohého kúska sa stane trend s pôvabom starého Hollywoodu.

Ako pri každej výraznej aplikácii či potlači, aj v prípade „fashion feather“ platí, že jedna vec v komplexnom outfite preberá dominanciu a celkom postačí.

Čisté línie vďaka pierkam získajú jemný objem. Ak ste milovníčkou oversized vecí, potom sa nemusíte tohto trendu báť. No podobne ako pri širokých strihoch aj tu platí, že by ste v rámci iného kúska v outfite mali nechať vyniknúť postavu a pierkami nezahaľovať kritické partie.

Ak sa bojíte, že sú na vás pierka veľa, zvoľte si ich v podobe detailu na topánkach. Sandále s takouto aplikáciou nemusia čakať na spoločenskú udalosť, pokojne ich prevetrajte vo všedný deň.

Nie sú topánky vašou módnou úchylkou? Tak to skúste s kabelkou ozdobenou pierkami. Podobne ako pri sandáloch platí, že nejde o večerný doplnok. Aktuálne trendy z operenej tašky robia denný solitér.

S doplnkami ešte nekončíme. Je toľko možností, ako sa „našuchoriť“. Skúste šperky, prípadne opasky, ktoré z jednoduchého a obyčajného kompletu urobia neprehliadnuteľný look.

Na záver DIY tip pre všetky zručné milovníčky módy. Ak sa vám pierka zapáčili a rady by ste nimi ozdobili svoje oblečenie už zajtra, nie je nič jednoduchšie. Textilné reťaze s perím sa dajú zohnať v každej lepšej galantérii a je len na vás, kam ich našijete. Dáte tak šancu starým, obyčajným veciam opäť zažiariť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:03