Zvoľte si plavky, ktoré budú lichotiť vašej postave.dreamstime
StoryEditor

Hviezdou pláže a kúpalísk vďaka dokonalým plavkám: MANUÁL, ako si vyberiete správny strih

24.05.2022, 09:00
Krása a móda

Leto sa nezadržateľne blíži, čomu nasvedčuje nielen počasie, ale aj dátum v kalendári. Postupne zhadzujeme oblečenie a ani sa nenazdáme a plavková sezóna bude v plnom prúde. A práve plavky sú k vášmu telu nekompromisné. Odhalia všetky nedostatky, ale samozrejme, dajú vyniknúť aj všetkým prednostiam.

Aby ste sa v plavkách počas leta cítili čo najlepšie, je potrebné vybrať si správny strih. Len tak zakryjete to, čo má zostať zahalené, a budú lichotivé k vášmu typu postavy.

Trendom sú jednofarebné

Tento rok budú v obchodoch dominovať jednofarebné plavky. Vzory, kvety, abstraktné tvary budete tým pádom musieť hľadať o niečo dlhšie. Za to o zvieracie potlače nebude núdza. Nuda nám teda ani tento rok na pláži nehrozí a bude to prehliadka absolútnej rôznorodosti. Aj v plavkách sa prihliada na použitie rôznych trendových materiálov a strihov. Veľkým hitom týchto rokov sú celé plavky, čo ocení nejedna z nás. Vykrojené, asymetrické, prekladané. Rozhodne si bude z čoho vyberať.

Modely pre rok 2022 budú v sebe ukrývať nádych retra, takže niet pochýb, že plavky budú v prvom rade ženské. Vyberte sa do špecializovaných predajní a nechajte si od odborníčok poradiť, čo vášmu typy postavy najviac svedčí.

Väčšie poprsie

Nejedna žena trpí závisťou, keď vidí svoju kamarátku obdarenú bujným poprsím. Tieto dámy by vám však vedeli rozprávať o nevýhodách a ťažkostiach, ktoré im veľké prsia spôsobujú. Práve v tomto prípade sú možnosti výberu plavkovej podprsenky veľmi obmedzené. Prsia potrebujú pevnejšiu oporu, čo im zaručia jedine pevné a hrubšie ramienka a ideálne čo najplnšie košíčky z ktorých nič nebude „vytekať“. Bikiny totiž toho veľa pokope neudržia a aj zaväzovanie za krkom je nekomfortné a ani pre váš chrbát to nebude práve najlepšia voľba.

Malé prsia

Dievčatá a ženy, ktoré majú menšie poprsie sa budú tešiť najmä preto, že si môžu dovoliť všetky tie krásne plavky, na ktorých sú jemné volániky, aplikácie či padavé časti, ktoré poprsie opticky zväčšia. Pokojne si doprajte aj extravagantnejšie kúsky a nebojte sa ísť ani push-up podprseniek. Prsia zodvihnú, pridajú im na objeme a vy sa budete cítiť sebavedomejšie.

Schované bruško

Ak patríte k ženám, ktoré potrebujú schovať väčšie bruško, máte viac možností. Celé plavky sú prvou voľbou. Dokážu krásne formovať postavu, zakryjú bruško, zvýraznia driek a sú veľmi šik. Alebo sa porozhliadnite po nohavičkách s vysokým pásom. Tie brucho prirodzene stiahnu. Navyše, ak si k takýmto nohavičkám dáte podprsenku inej farby, bude to vyzerať zaujímavo a pozornosť strhnete práve na ňu.

Dlhý trup

Ani pre typ postavy, ktorý má dlhší trup a kratšie nohy, nie je všetko stratené. Vršok by mal zostať minimalistický, bez nejakých výrazných vzorov a strihov, plus stavte na vykrojené nohavičky, takzvané high leg, alebo bikinový spodný diel plaviek. Uvidíte, ako sa vaše nohy krásne predĺžia.

Nech už máte vyšportované sexy telo alebo krásne ženské krivky, nenechajte sa ničím odradiť. Užite si leto naplno so všetkým, čo k tomu patrí. Komplexy zahoďte za hlavu, vaša spokojnosť je predsa prvoradá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:17