Ako zistiť či má dotyčná osoba za sebou plastickú operáciu?dreamstime
StoryEditor

Má alebo nemá plastiku? Ak pri niekom pochybujete, tieto tri znaky vám potvrdia, že si dotyčná osoba ľahla pod nôž

24.04.2022, 08:00
Krása a móda
Určite máte v okolí niekoho, pri kom ste sa zamysleli nad tým, ako je možné, že tak rýchlo schudol, pribral do pŕs alebo jednoducho vyzerá na svoj vek príliš mlado. Bojíte sa opýtať? Prezradíme vám, ako zistiť či si dotyčná osoba ľahla pod nôž.

Nie je vôbec žiadnou novinkou, že si človek môže skrášliť telo pomocou plastickej operácie. Najčastejšie ju podstupujú najmä ženy, ktoré so sebou nie sú spokojné. Nájdu sa však aj takí, ktorí sa pre plastickú operáciu nerozhodli svojvoľne, ale príčinou môžu byť zdravotné problémy. Ak však máte v okolí niekoho, pri kom si nie ste istí, že podstúpil úpravu tela a bojíte sa opýtať, musíte sa zamerať na niekoľko znakov. Bohužiaľ, v súčasnej dobe sú plastickí chirurgovia tak výborní, že po sebe nezanechávajú ani náznak toho, že by zasiahli človeku do tela. Pri niektorých prípadoch sa však procedúra skryť nedá a v takom prípade by ste si mali všímať toto.

Vždy si všímajte jazvy v tejto oblasti

Ak si myslíte, že si vaša známa prešla liftingom tváre, mali by ste si predovšetkým všímať oblasť okolo uší. Je dosť možné, že práve na tomto mieste zostali po operácií jazvy. Niektorí plastickí chirurgovia sa ich snažia čo najviac zakryť, no nie každému sa to podarí. V takom prípade môžete celkom jasne vidieť na koži malú ružovkastú zhrubnutú jazvičku. Pri uchu si však treba všímať aj lalok, ktorý sa pri operácií oddelí od tváre a na jej konci sa znovu pripojí naspäť. Ak sa to však doktorovi nepodarí, na laloku môžete spozorovať viditeľné vrásky. Na druhej strane, ak ste na pochybách pri niekom, o kom si myslíte, že je na plastickú operáciu príliš mladý, je to normálne. V dnešnej dobe je totiž veľmi ťažké nájsť mladého človeka, ktorý by si prešiel liftingom tváre, no dá sa to zistiť. Jednoducho, jeho tvár je neprirodzene nafúknutá alebo sa na niektorých miestach nehýbe.

Vyzerajú príliš dobre na to, aby to bola pravda

Chcete zistiť či si vaša známa alebo kamarátka dala urobiť prsia? Skúste si všímať celé jej telo. Ak je štíhla ako palica, ale prsia má veľké a pevné, okamžite si poviete, že to nevyzerá prirodzene. Takisto to môžete zistiť podľa medzery medzi prsiami, ktorá je pri implantátoch oveľa menšia, ale taktiež aj podľa umiestnenia. Ak sa nachádzajú príliš vysoko na hrudi a nie v podpazuší, je to jasné, jej prsia sú výsledkom plastickej chirurgie. Najlepšie to však môžete zistiť podľa vášho zdravého úsudku. Povedali ste si, že vyzerajú príliš dobre na to, aby to bola pravda? Veď predsa, všetky vieme, ako v skutočnosti vyzerajú prsia bez podprsenky, že nie sú obe rovnaké, občas ani pevné a bradavky nám takisto nestoja celý deň. Tak ako pri liftingu tváre, aj pri silikónoch platí, že musíte sledovať jazvy. Existujú štyri miesta, ktoré používajú chirurgovia na vchod pod kožu, a to nad pupkom, pod prsiami, okolo bradaviek alebo v podpazuší.

Pri plastike brucho to nebudete mať ťažké

Zostali ste na pochybách či má vaša známa alebo známy za sebou plastiku brucha? Zistiť to môžete podľa jaziev. Pri abdominoplastike sa odstraňuje koža a tuk zo strednej a dolnej časti brucha, čo znamená, že jazva po zákroku zostáva viditeľná od jedného boku k druhému. Samozrejme, ak plastika nebola veľmi veľká, môže sa stať, že jazvu neuvidíte. Zostáva vám teda len sa dotyčnej osoby na rovinu opýtať či zákrok podstúpila. Nezabúdajte však, že nie každý ide pod nôž len z rozmaru, môže sa totiž pre ňu rozhodnúť aj kvôli zdravotným problémom, ku ktorým patrí aj pošramotená psychika alebo komplex z určitej telesnej nedokonalosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:48