pexels.com
StoryEditor

Tri čaje, ktoré by ste mali piť pravidelne. Nepomáhajú len imunite, ale aj ku kráse!

09.08.2021, 15:00
Krása a móda
Tieto tri čaje by ste si mali zaobstarať a piť ich na pravidelnej báze. Okrem iného majú skvelé účinky aj na vašu pokožku!

ČIERNY ČAJ

Čierny čaj obsahuje mnoho antioxidantov, ktoré sú potrebné na to, aby pleť nepôsobila nezdravo. Obsahuje kofeín, ktorý je skvelým pomocníkom na kruhy pod očami a opuchnuté viečka. Okrem pitia čaju si môžete sáčok z čierneho čaju priložiť na oči každé ráno, na desať minút. Kofeín sa postará o vaše problémy a pokiaľ to budete dodržiavať pravidelne, uvidíte čoraz lepšie výsledky. 

JAZMÍNOVÝ ČAJ

Jazmín má blahodárne účinky už od nepamäti. Má nezameniteľnú prenikavú vôňu, vďaka ktorej je súčasťou mnohých luxusných parfémov. Jazmín má okrem iného skvelé účinky aj na pokožku, najmä na suchú a dehydratovanú pleť. Pomáha pri hojení, regenerácii a je účinným pomocníkom pri ekzémoch. Takisto zabraňuje príznakom starnutia a má výborné účinky na imunitný systém. 

MÄTOVÝ ČAJ

Mäta má antibakteriálne a upokojujúce účinky. Je vynikajúcou možnosťou ako ochladiť a osviežiť pokožku, ničí choroboplodné zárodky, preto ju pridávajú do rôznych kozmetických prípravkov a liečivých mastičiek. Vďaka mentolu z mäty je tento čaj výborný pre mastnú pleť, pretože spomaľuje tvorbu oleja a podporuje bunkovú premenu. Poradí si dokonca aj s akné, vie upokojiť začervenanie, či zápal. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 09:22