Instagram @fashionspy.sk
StoryEditor

Predstavujeme vám exkluzívnu školu stylingu s milovníčkou módy Fashionspy

07.09.2020, 18:30
Krása a móda
Tenisky do práce? Prečo nie? Módna stylistka Mirka Dobiš Michalková vám ukáže, ako sa dajú kombinovať s elegantnými , ale aj športovými outfitmi. A ako všetky dobre vieme, nie je nič lepšie, ako prezuť sa z lodičiek do pohodlných a mäkučkých tenisiek.
Miroslava Dobiš Michalková sa pred materskou dovolenkou venovala módnemu stylingu a dnes svoje skúsenosti aplikuje do krátkych fashion videí, v ktorých ženám ukazuje, čo s čím kombinovať a ako spraviť aj z naoko jednoduchého kúsku naozaj šmrncovný outfit.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mirka Dobis (@fashionspy.sk),

Na svojom Instagrame @fashionspy.sk, na ktorom má viac ako 32 tisíc sledovateľov, ukazuje ženám rôzne triky a tipy, ako využiť svoje kúsky v šatníku čo najlepšie. Kombinuje veci, ktoré by nám ani nenapadlo kombinovať, z obyčajnej „oversized“ mikiny spraví štýlový módny kúsok a v kombinácii s tými správnymi doplnkami vyčaruje naozaj štýlový outfit.
Video, ktoré uvidíte, vzniklo v exkluzívnej spolupráci s našim webom, svetevity.sk. Školu stylingu s touto sympatickou Slovenkou štartujeme teniskami. Ako ich nosiť o niečo štýlovejšie a šmrncovnejšie, v porovnaní s tým, ako ste ich nosili doteraz? Pozrite sa :).

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:12