shutterstock.com
StoryEditor

Pozrite sa, aký štýl obliekania sa najlepšie hodí k vášmu znameniu. Prekvapená?

21.11.2019, 15:00
Krása a móda
Znamenie zverokruhu môže prezradiť, aký je váš vzťah k móde. Môže nám však aj napovedať, ako by sme sa mali obliekať alebo, čo by sme mali vyskúšať. Či už týmto záležitostiam veríte alebo nie, pozrite sa, či vám náš módny horoskop sedí.

Baran

Barani sa často držia svojho štýlu. Nezvyknú byť extravagantní, ale vďaka ich tvorivosti sa im darí vhodným oblečením zakrývať ich vek. Aktuálnu módu nesledujú, riadia sa vlastnou hlavou. Ak ich však niekto pochváli, že im to sekne, majú z toho obrovskú radosť. Dávajú prednosť kvalite nad kvantitou.

Rada: Nebojte sa farieb. Skúste sa viac odviazať. Vaša farba je červená. Vyskúšajte výrazné vzory a vymeňte raz za čas nohavice za sukňu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Pizzuti (@laurajpizzuti),

Býk

Ak ste býk, pravdepodobne máte plnú skriňu. Čakáte na to, či do niečoho neschudnete alebo sa daný kúsok opäť nedostane do módy. Pritom by ste mali radšej staviť na niečo kvalitné, jednoduché a pritom nadčasové.

Rada: Ženy v znamení býka sa venujú vo voľnom čase šitiu, pleteniu alebo háčkovaniu. Takže nosia aj kúsky, ktoré si vytvoria samé. Z farieb prevažuje čierna, šedá a biela.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @loevsick,

Blíženci

Blíženci sú sebavedomé znamenie. To sa prejavuje aj v móde. Vždy presne vedia, čo chcú. Milujú zmenu, skúšajú nové veci. Ak by sa im stalo, že pri výbere šliapli vedľa, nepriznali by to. Ich skrine praskajú, pretože milujú nakupovanie nových vecí.

Rada: Vyskúšajte svoj šatník oživiť metalickými farbami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tali Kogan of Tel Aviv Couture (@talikogan),

Rak

Raky sú elegantné znamenia. Milujú nosiť čipku, volány, jemné látky aj hodváb. Prevláda u nich pastelová farba. Aj v obyčajnom oblečení dokážu pritiahnuť pozornosť. Pri všetkej elegancii však potrebujú svoju pohodlnosť a ľahkosť.

Rada: Skúste vyskúšať aj niečo športové. Uvidíte, či vás vaše okolie spozná. Ak zostávate pri svojej romantickej elegancii, vyskúšajte ju doplniť vintage šperkami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Magdalena Ślęzak (@slezak_magda),

Lev

Levice sú precízne a zároveň originálne. Na ostatných môžu pôsobiť ako z módneho časopisu. Stále vyzerajú mlado a sviežo. Vždy je na nich, čo obdivovať. Pre zaujímavý vzhľad sú schopné zniesť aj nepríjemné materiály.

Rada: Vyskúšajte kombináciu čierneho saka a niečoho zlatého.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ayla (@aylaelizabeth),

Panna

Čistota, ušľachtilosť a dokonalosť. Tak by sa dali charakterizovať ľudia narodený v znamení panny. Milujú striedme oblečenie, decentné farby a ušľachtilé materiály ako kože a hodváb. Vidieť ich môžeme aj v outfite so športovým nádychom.

Rada: Ak je vaša čiernobiela kombinácia obľúbená, vyskúšajte ju v zvieracích vzoroch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Two Doors Down (@twodoorsdownspartanburg),

Váhy

Ľudia v znamení Váh sú veľmi dobre čitateľní. Inak tomu nie je ani v móde. Oblečení odráža ich aktuálnu náladu. Ak má na sebe farebné oblečenie, znamená to, že je v dobrej nálade. Ak je smutná a naštvaná, extravagancia ide bokom.

Rada: Váham svedčí najlepšie jednoduchosť. Základom pre ženy by malo byť čierne sako, ktoré kombinujte s farebnými doplnkami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stanford Schilde (@stanfordschilde),

Škorpión

Ak prichádza nejaká módna novinka, žena v znamení Škorpióna, bude prvá, ktorá o nej bude vedieť. To vychádza aj z celkovej snahy tohto znamenia byť vo všetkom prvý a najviac toho dokázať. S odvahou sa púšťajú nie len do zmeny zovňajšku. Vyzerajú radšej rafinovane ako vyzývavo. Volia väčšinou čiernu alebo tmavo červenú farbu.

Rada: Vyskúšajte asymetrické strihy. Nemusíte sa obávať ani priesvitných materiálov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Angelika Placek (@angiefashion1808),

Strelec

Strelci sú temperamentní, neposední a plný energie. Aktuálne módne trendy ich veľmi nezaujímajú. Volia nadčasové kúsky a pohodlie. Často sa nechávajú inšpirovať etnomódou a milujú zvláštne doplnky.

Rada: Okrem modrej a fialovej vyskúšajte nejaký kúsok aj v neónových farbách.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa IngaB? Fashion Influencer? (@ingasstyleblog),

Kozorožec

Kozorožci sú konzervatívni. Nikdy neutrácajú veľa peňazí za oblečenie. Príde im to zbytočné. Najčastejšie nakupujú vo výpredajoch a second handoch. Ich vzhľad je jednoduchý ale zároveň elegantný a nadčasový.

Rada:

Smaragdová zelená je farba, ktorú by mal Kozorožec tento rok vyskúšať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Suzanne Delahunty Stylist (@suzannedelahunty),

Vodnár

Vodnári si potrpia na pohodlie. Ich náladovosť, nerozhodnosť a umelecká duša ich často privádza k módnym výstrelkom. Vodnári však majú dobrý vkus a ak sa im chce, dokážu pôsobiť veľmi kultivovane.

Rada: Ak ste si žiadne šperky alebo oblečenie nevyrobila sama, určite to vyskúšajte. Bola by škoda nevyužiť vašu originalitu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewelina Kanty (@ewelinakanty),

Ryby

Ryby nie sú zástancami extravagancie, ani aktuálnych módnych trendov. Sú zdržanlivé, neporovnávajú sa s inými a kupovanie drahých kúskov im nič nehovorí. Ak si nejaký kúsok obľúbia a cítia sa v ňom dobre, za nič by ho nevymenili. Milujú bielu a svetlo modrú.

Rada: Aby ste sa priblížili dokonalosti, zamerajte sa na šperky. Skúste výrazný opasok alebo žiarivé náušnice. Správny krok môžete urobiť aj kvetinovými vzormi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Mandura (@lovidovi_ana),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 19:14