shutterstock.com
StoryEditor

Toto je deväť vecí, ktoré robia ženy menej atraktívne. Robíte niektorú z nich aj vy?

14.07.2019, 13:00
Krása a móda
Túžite po väčšom sexappeale? V tom prípade nerobte nasledujúce veci, inak tým znížite svoje šance na úspech u opačného pohlavia.

Ako je možné, že niektoré ženy sú doslova magnetom pre mužov a iné majú smolu už od študentských čias? Dôvody, prečo to niektoré ženy nedokážu sú rôzne. Pritom fyzická krása nie je vždy príčina, prečo neočaria drsnejšie pohlavie. Často sa stáva, že i priemerne pekné ženy majú viac nápadníkov ako krásky z titulných stránok časopisov. Čo na opačné pohlavie pôsobí ako odpudzovač?

Ak chce žena zaujať muža, mala by sa vyvarovať týmto veciam, ako píše businessinsider.com:

1. Spánková deprivácia

Dlhšia absencia spánku škodí zdraviu i pleti. Ľudia všeobecne vnímajú človeka, ktorý má nedostatok odpočinku za menej atraktívneho a smutnejšieho. Svedčí o tom i mdlá pleť, ktorá je bez života i kruhy pod očami.

2. Keď používate zlý slovník

Slová prezradia, aká ste osoba. V jednej štúdii účastníci hodnotili tváre ľudí doplnené slušnými slovami a tie, naopak, s neslušnými. Tváre so slušnejšími slovami ohodnotili za atraktívnejšie. Vyberajte milé slová, vulgarizmy nemajú svoje miesto v ústach atraktívnej ženy.

3. Stres

Ženy s vyššími hladinami stresového hormónu kortizolu považujú muži za menej atraktívne.

4. Reč tela

Kríženie rúk, ramená nadol a zhrbená postava taktiež veľa napovedia. Ukazujete tým, že nie ste sebavedomá, hanbíte sa a teda pripadáte si aj menej atraktívne, čo vidí aj okolie. Ruky pozdĺž tela, vypnutá hruď a vzpriamený postoj značia o osobe, že si verí a pre ostatných je príťažlivejšia.

5. Priveľké sebavedomie a pýcha

Muži hodnotia ženy príťažlivejšie , keď sú šťastné a usmievajú sa. Naopak, nie sú pre nich atraktívne tie, ktoré si až príliš veria a sú pyšné. Všetko s mierou. Nie je nič lepšie, ako prirodzený úsmev.

6. Keď nemajú zmysel pre humor

Viete sa zabávať a občas si zo seba aj vystreliť? Zmysel pre humor u žien je priam magnetom u mužov.

7. Lenivosť

Dokonca aj tí ľudia, ktorí na prvý pohľad vyzerajú atraktívne, môže ich šarm utrpieť, ak nie sú nápomocní a nemajú záujem alebo sa s nimi nedá spolupracovať. Inak povedané, nie sú ochotní pomôcť iným a taktiež im chýba tímový duch.

8. Vôňa

Celková vôňa tela vie taktiež zaujať opačné pohlavie. Žiadny prehnaný mix rôznych voňaviek či vôňa, ktorá je silná, až moc prenikavá. Prirodzená vôňa tela s jemným vánkom parfému vie okúzliť každého muža.

9. Nie ste poctivá

Nečestnosť je vlastnosť, ktorú hodnotia ľudia negatívne u opačného pohlavia dokonca viac než nízku inteligenciu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 10:18