Vzťahy medzi Kate a Meghan sú dlhodobo naštrbené.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Napätie eskaluje: Chorá princezná Kate mala jedno prianie, Meghan ju stopla

10.04.2024, 12:59
Kráľovská rodina

Nezhody medzi princeznou Kate (42) a vojvodkyňou Meghan (41) neutíchajú ani v ťažkých časoch, kedy princezná podstupuje liečbu rakoviny. Už teraz začína byť zrejmé, že Meghan neobmäkčí ani fakt, že si princezná prechádza náročným obdobím. Nemilosrdne jej zasadila ďalšiu tvrdú ranu.

Jedným z prianí životom skúšanej Kate Middleton bolo čo najskôr vidieť deti Sussexovcov, Hrryho a Meghan. Štvorročného princa Archieho a dvojročnú princeznú Lilibet chcela vidieť po tom ako vyšla na verejnosť s informáciou je onkologická pacientka. Lenže s touto víziou sa najskôr bude musieť rozlúčiť. Napriek tomu, že Kate s Harrym mávali vždy dobrý vzťah, experti na kráľovskú rodinu sa zhodujú, že jej stretnutie s deťmi neumožnia.

„Ak Meghan nebude chcieť prísť, nikdy by ju k tomu nedonútil. Je krajne nepravdepodobné, že by Harry prišiel s deťmi bez Meghan,“ potvrdil denníku The Sun expert na britskú kráľovskú rodinu Richard Fitzwilliams. Tvrdí, že bývalá herečka Meghan s Britániou nadobro skončila. S najväčšou pravdepodobnosťou sa nebude zúčastňovať ani desiateho výročia Invictus Games, ktoré založil princ Harry. „Meghan je v Británii veľmi nepopulárna. Vie, že akékoľvek vystúpenie, ktoré by urobila, by sa dostalo do titulkov, ktoré by nemuseli byť práve priaznivé,“ myslí si expert na kráľovskú rodinu.

Zverejnila diagnózu

Kate pred niekoľkými týždňami vo videu objasnila, že podstupuje liečbu rakoviny. Detaily, o aký druh rakoviny ide, zatiaľ Kensingtonský palác nepotvrdil. Rovnako ako v prípade samotného kráľa Karola III. si tento detail rodina z pochopiteľných dôvodov necháva pre seba.: „Trvalo mi, kým som sa zotavila z operácie, aby som mohla začať s liečbou. Ale čo je najdôležitejšie, trvalo nám, aby sme situáciu vysvetlili Georgovi, Charlotte a Louisovi spôsobom, ktorý pochopia a ubezpečili ich, že budem v poriadku,“ prihovorila sa svetu Kate, ktorá po operácii brucha čelila rôznym hoaxom. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09