Kate Middleton bojuje s rakovinou.youtube
StoryEditor

Zdravotný stav princeznej Kate sa zhoršuje. Chystá sa natočiť nové video?!

27.05.2024, 11:46
Kráľovská rodina

Už sú to dva mesiace, odkedy sa Kate rozhodla verejnosť informovať, že jej diagnostikovali zákerné onkologické ochorenie. Celý svet drží princeznej palce aby jej bolo čí skôr lepšie a vrátila sa reprezentovať Anglicko. Avšak podľa najnovších informácií to tak skoro nebude. Ťažko prekonáva chemoterapiu. Čoskoro vraj chce informovať ľudí, ako to s jej zdravotným stavom je.

Princezná Kate prežíva najhoršie obdobie vo svojom živote. Na začiatku kráľovská rodina informovala iba o banálnom zákroku brušnej dutiny. Keďže sa aristokratka dlho neobjavovala a neboli o nej žiadne informácie, začalo sa povrávať všeličo. Nakoniec sa rozhodla natočiť video, kde publikum informovala, že trpí onkologickým ochorením a podstupuje liečbu. 

Teraz si jej fanúšikovia museli vypočuť ďalšiu nepríjemnú správu. Zdroj pre The Daily Beast uviedol, že princezná z Walesu sa pravdepodobne do konca roka na verejnosti neobjaví a zostane tak mimo verejného života. Kate chce mať vraj pokoj a ostáva obklopená svojou rodinou počas preventívnych chemoterapií, ktoré podstupuje kvôli diagnostikovanej rakovine. 

Údajne zverejní ďalšie video

Priatelia Kate Middleton a jej manžela princa Williama, ktorý chceli ostať v anonymite portálu prezradili, že nevylučujú ďalšiu video správu, v ktorej bude princezná informovať krajinu o svojom zdraví. Naposledy zverejnila šokujúce video v marci, v ktorom celému svetu verejne oznámila svoj boj s rakovinou.

Očakáva sa, že Kate a jej rodina strávia tento týždeň školské prázdniny vo vidieckom sídle na panstve Sandringham. Zrejme prídu na návštevu aj jej rodičia. Stretnutia v kruhu rodiny nepochybne Kate pomáhajú.

William sa bude počas nasledujúcich šiestich týždňov ešte viac venovať svojej rodine. Princovi Williamovi bolo neplánovane udelené voľno po tom, ako kráľovská rodina vyhlásila, že ustúpi od niektorých záväzkov. Chce sa tak vyhnúť rozptyľovaniu pozornosti pred predčasnými parlamentnými voľbami v Spojenom kráľovstve, ktoré sa budú konať za necelé dva mesiace.

Kedy a či vôbec sa Kate vráti k pracovným povinnostiam, je nateraz otázne. Richard Eden z denníka Daily Mail vo štvrtok prezradil, že mu princeznej priatelia povedali nasledovné: "Kate možno uvidíme až na jeseň - a to len vtedy, ak sa úplne zotaví".

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 06:54