Kate Middleton, princezná z Walesu absolvovala pred niekoľkými dňami operáciu brucha.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Čo sa to deje s princeznou Kate? Po operácii má plány, ktoré sa odborníkovi nepozdávajú

22.01.2024, 10:34
Celebrity

Princezná z Walesu, Kate Middleton (42) musela podstúpiť vážny zákrok. Operovali jej brušnú dutinu. Zotavovať sa plánuje ísť do súkromia. Expert na kráľovskú rodinu, ale vyjadril svoje obavy.

image

Prince William odchádza z kliniky po návšteve Kate.

Profimedia - Standardni obsah

Pred niekoľkými dňami britská kráľovská rodina informovala o operácii Kate Middleton. Brunetka si ľahla pod nôž, pretože mala dlhšie problémy s bruchom. O zdravotnom stave v ten informovali i o Karolovi III. Britská verejnosť ostala šokovaná, čo sa s ich členmi kráľovskej rodiny deje. Rozhodnutie uviesť podrobnosti o ich hospitalizácii je veľmi prekvapujúce, má to zvyčajne patriť k prísne stráženým tajomstvám koruny, ktorá sa oznamujú len za obmedzených okolností.

Kate operovali v súkromnej nemocnici plánovene. V rekonvalescencii má byť dva týždne. Rozhodol sa však odísť do domácej starostlivosti. V rekonvalescencii má pokračovať v Adelaide Cottage, do ktorej sa s princom Williamom a ich deťmi presťahovali v roku 2022. 

Kráľovský expert označil miesto za poznačené dramatickými udalosťami. Je považované z určitých dôvodov za jedno z najchladnejších miest z nehnuteľností kráľovskej rodiny. 

Jeden z kráľovských expertov zdvíha varovný prst. Nehnuteľnosť so štyrmi spálňami podľa neho nie je ideálnym miestom na rekonvalescenciu. Kráľovský korešpondent Michael Cole pre GB News. Dodal, že podľa neho tam Kate chce ísť práve kvôli tomu, že ich ratolesti sú v škole a chce im byť na blízku. 

"Nie je to úplne ideálne miesto. Bývalou nájomníčkou Adelaide Cottage bola pani Rosemary Townsendová, manželka kapitána skupiny Petra Townsenda, ktorý mal slávny románik s princeznou Margaret," prezradil intímnu informáciu z minulosti.

Ďalej uviedol: "Vo svojich spomienkach napísala, že to bolo najchladnejšie miesto, s akým sa kedy v živote stretla. Takže to možno nie je najlepšie miesto na to, aby sme sa začali cítiť lepšie, najmä v tejto pomerne chladnej zime, ktorú momentálne zažívame," skonštatoval kráľovský korešpondent. Kate sa plánuje vrátiť k povinnostia po veĺkej novi. Oddych od povinností si dal na čas aj jej manžel William.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 08:19