Najkrajšie fotografie tehuliek britskej kráľovskej rodiny.
StoryEditor

Šokujúce informácie o vnútornom fungovaní kráľovskej rodiny. Autor novej knihy nenechal na aristokratoch nitku suchú

28.09.2022, 13:45
Kráľovská rodina

Autor knihy Valentine Low rozobral britskú monarchiu na drobné. Teraz sa chystá odhaliť vo svojej knihe ako to za zatvorenými dverami v rodine funguje. Titul s názvom Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown (Dvorania: Skrytá moc za korunou) bude vraj poriadne pikantný. Low, ktorý ako prvý informoval o obvineniach zo šikanovania vojvodkyne zo Sussexu z čias jej úradujúceho kráľovského života ponúkol ukážku diela.

Bývalý tím vojvodkyne zo Sussexu nebol prekvapený, že sa vzdali kráľovských úloh

Low tvrdí, že vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu mali napäté vzťahy s niektorými zo svojich zamestnancov počas svojho pôsobenia v kráľovskej rodine, pričom tvrdili, že prívrženci Harryho a Meghan sa neskôr označovali ako Klub preživších zo Sussexu. Pri spätnom pohľade na udalosti vo svetle následného rozhodnutia páru odstúpiť z funkcie oficiálnych členov kráľovskej rodiny Low uvádza, že členovia Harryho a Meghaninho tímu začali mať podozrenie, že ich úsilie pomáhať dvojici je odsúdené na neúspech. Píše: „Tí, ktorí s ňou kedysi pracovali boli takí rozčarovaní, že začali mať podozrenie, že aj jej najúprimnejšie prosby o pomoc boli súčasťou premyslenej stratégie, ktorá mala jediný cieľ. Jej odchod z kráľovskej rodiny.

Plány princa Harryho a Meghan zostali pevne pod pokrievkou

Low píše, že v dobe pred bombastickým oznámením páru „Megxit“ boli dokonca aj ich najbližší zamestnanci v nevedomosti o ich plánovanom odchode z kráľovského života. Ďalej uvádza, že ich plán úteku bol už vypracovaný. Keď Meghan a Harry zobrali v roku 2019 svojho syna Archieho na šesť týždňovú dovolenku do Kanady vedeli čo robia. Meghan ich úmysli vraj nepovedala ani ich opatrovateľke Lorren, keď sedeli spolu v súkromnom lietadle. Dodáva, že vojvodkyňa pred koncom roka informovala jedného člena personálu že sa nevrátia. Zvyšok tímu sa to dozvedel až na stretnutí v Buckinghamskom paláci začiatkom januára 2020. Harry údajne informoval svojho otca, že on a Meghan boli nešťastní s kráľovským životom prostredníctvom e-mailu. Kráľovnej sa to pokúsil povedať osobne. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:38