Najkrajšie fotografie tehuliek britskej kráľovskej rodiny.
StoryEditor

Šokujúce informácie o vnútornom fungovaní kráľovskej rodiny. Autor novej knihy nenechal na aristokratoch nitku suchú

28.09.2022, 13:45
Kráľovská rodina

Autor knihy Valentine Low rozobral britskú monarchiu na drobné. Teraz sa chystá odhaliť vo svojej knihe ako to za zatvorenými dverami v rodine funguje. Titul s názvom Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown (Dvorania: Skrytá moc za korunou) bude vraj poriadne pikantný. Low, ktorý ako prvý informoval o obvineniach zo šikanovania vojvodkyne zo Sussexu z čias jej úradujúceho kráľovského života ponúkol ukážku diela.

V novej knihe vysvetľuje, prečo bude kráľ Karol III. iným druhom panovníka, až po dôvod nešťastia princa Harryho a Meghan v kráľovskej rodine. Pre denník Times odkryl malú ukážku čo sa v nej dozviete.

Kráľ Charles III je „náročný šéf“

Low odhaľuje, že nový kráľ od svojho personálu vždy očakával veľa, predovšetkým pretože je na seba veľmi náročný, pričom zdroj uvádza: „Stále pracuje. Sedem dní v týždni. Každú chvíľu vám môže k niečomu čo si zmyslí zavolať. Tempo je dosť intenzívne.“ Keď vstúpi do role panovníka, prinesie to zmeny aj v zákulisí, pričom Low potvrdzuje, že úrad Karola III. je presiaknutý zúrivou pracovnou morálkou. Vnútorné konflikty medzi zamestnancami viedli v minulosti k ťažkostiam.

Zdroj hovorí Lowovi, že medzi Charlesovými dvoranmi niekedy vládla súťaživosť a vnútorná dynamika o to, koho kráľ počúva. Zdroj vysvetlil, že každý chce byť blízko tejto moci. Low dodáva, že kráľ je otvorený aj návrhom od externých poradcov, od celebrít či podnikateľov, ktoré potom môžu viesť k skutočným problémom pre jednotlivcov v jeho domácnosti, pričom zdroj uvádza, že kráľ často podľahne kúzlu osobnosti. 

Princ William nechce v rodine dusno

Zatiaľ čo práca v kráľovskej rodine nesie so sebou nevyhnutné formality, vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge, teraz princ a princezná z Walesu v minulosti upustili od pravidiel. Low odhaľuje, že keď deti Williama a Kate boli malé, William povedal svojim zamestnancom, že nechce, aby nosili obleky, keď boli v kancelárii, pričom zdroj z domácnosti uviedol: „Chce, aby to bolo neformálne. Deti behajú po kancelárii a on nechce, aby tam bolo dusno.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 00:14