Meghan Markle sa vrátila do Británie aby prehovorila pred davom divákov.
StoryEditor

Meghan Marklová na summite hovorila o sebe viac ako 50-krát za 7 minút. Čo všetko prezradila?

07.09.2022, 14:00
Kráľovská rodina

Vojvodkyňa Meghan Marklová na seba opäť strhla všetku pozornosť. Na summite One Young World v Manchestri predniesla hlavný prejav. Lenže obecenstvo ostalo mierne konsternované. Vojvodkyňa zo Sussexu totiž hovorila iba o sebe. Bolo to ja, ja, ja a opäť iba ja. Prednášala o svojich úspechoch, ale aj obavách zo zlyhania.

Vojvodkyňa zo Sussexu vyhlásila, že je veľmi pekné byť späť vo Veľkej Británii, keď predniesla svoj očakávaný prejav mladým lídrom. Povedala: „Vy ste budúcnosť... vy ste prítomnosť“. Meghanin prejav sa, ale nečakane zvrtol a manželka princa Harryho strhla na seba všetku pozornosť. Šéfredaktorka časopisu Majesty Magazine, uviedla, že prejav vojvodkyne „bol len ‚ja, ja, ja‘ a chváli samu seba“. Zahraničné média jej vyčíslili, že za 7 minút dokázala o sebe hovoriť viac ako 50-krát.

Kráľovská rodina pre ňu neexistuje

Meghan v pondelok v noci predniesla svoj prvý osobný prejav v Británii, odkedy pred viac ako dvoma rokmi odišla z kráľovskej rodiny. Jej odchod označujú vo svete ako Megxit. Bývalá herečka povedala včera pred tisíckami divákov, ako sa jej život zmenil. Zdôraznila svoju úlohu manželky a matky, ale nespomenula, že sa rok predtým stala vyššou kráľovskou funkcionárkou. Túto tému úple obišla. Meghan s vlasmi zopnutými do copu sa pri tlieskaní kývala v rytme hudby ako napríklad Dancing In The Streets a Respect. Harry sa k  nej niekoľkokrát naklonil, aby svojej usmievavej manželke zašepkal niečo do ucha.

 

Tmavovláska na summite o sebe a svojich presvedčeniach povedala mnoho:

 

„Som nadšená, že môj manžel sa tu tentoraz môže ku mne pripojiť."

 

„Môj manžel sa dlhodobo angažuje vo svete a veľkú časť svojej celoživotnej práce sústreďuje na mládež."

 

„Pre nás oboch je to svedectvo o sile, ktorú držíte vo svojich rukách, a o neskrotnom nadšení a energii, ktorú musíte vidieť, ako sa veci uskutočňujú, je to absolútnou výsadou."

Bála sa zlyhania

V manchesterskej Bridgewater Hall v pondelok večer Megan hovorila aj o tom, ako ju prvýkrát v roku 2014 požiadali, aby bola poradkyňou pre One Young World a opäť si uchmatla chvíľu pre seba: "A tam som bola ja, dievča zo Suits. Bola som obklopená svetovými lídrami, humanitárnymi pracovníkmi, premiérmi a aktivistami, ku ktorým som mala taký hlboký a dlhodobý rešpekt a obdiv. A bolo mi dovolené získať si miesto pri stole. Myslím, že som bola tak ohromená touto skúsenosťou, myslím, že som si dokonca uložila svoju malú papierovú značku s mojím menom. Ako dôkaz. Dôkaz, že som tam bola. Dôkaz, že som tam patrila, pretože pravdou bolo, že som si nebola istá, že sem patrím."

 

Dodala, že pochybovala o sebe napriek tomu, čo považovala za svoju dôležitú a zmysluplnú prácu. Ale jeden mladý svet v nej videl súčasnosť a budúcnosť: „Bol som taká nervózna, pochyboval som o sebe a premýšľala som, či som dosť dobrá na to, aby som tam vôbec mohla byť?"

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:55