Kate a William pôsobia ako rozprávkový pír
StoryEditor

Bola hanblivá, a tak sa ju snažil získať chutným jedlom. Príbeh Kate a Williama o láske ako z rozprávky

26.01.2022, 11:00
Kráľovská rodina
Už je to viac než 11 rokov, čo Kate Middleton a princ William oznámili svetu svoje zasnúbenie. Dnes sú ukážkovými manželmi a hrdí rodičia troch nádherných detí. Kedysi však boli len pár vysokoškolákov, ktorí sa spolu dlho stretávali a nakoniec vytvorili príbeh lásky ako z rozprávky.

Nebolo jednoduché ju získať

V roku 2001 sa princ William rozhodol absolvovať štúdium na univerzite St Andrews. Avšak zo začiatku sa mu tam vôbec nedarilo. Nepáčilo sa mu mesto, škola a rozmýšľal aj nad návratom k svojej rodine, ktorá po tejto skutočnosti vymyslela plán, ako zlepšiť jeho postoj k vysokoškolskému životu. „Obklopili sme ho ľuďmi s pozitívnymi vibráciami, pozitívnymi hlasmi a jednou z nich bola práve Catherine Middleton. Požiadali sme ju, aby sa pripojila k ďalším štyrom ľuďom do domu, v ktorom by študenti bývali,“ priznal jeden z členov kráľovskej rodiny.

Popri spoločnom bývaní sa Kate Middleton dobrovoľne prihlásila na charitatívnu módnu prehliadku, na ktorú si princ William vybavil sedenie hneď v prvom rade. Aj keď boli len nevinnými priateľmi tvrdí, že od toho momentu sa na ňu začal pozerať úplne inak. „Keď som prvýkrát stretol Kate, vedel som, že je na nej niečo veľmi zvláštne. Vedel som, že na nej niečo, čo by som chcel preskúmať viac,“ priznal po rokoch William. Kate Middleton tvrdí, že sa ho veľmi hanbila a mala pocit, že sa mu neustále snažila niekam utiecť. Tým, že boli veľmi dobrými priateľmi mali obrovskú výhodu, pretože si vytvorili dobrý základ na budúci vzťah, o ktorom ešte ani netušili.

Počas druhého ročníka sa aj spolu s ďalšími kamarátmi presťahovali do iného domu. V tom momente sa to medzi nimi nejako zvrtlo a obaja začali vnímať silnú príťažlivosť, ktorá medzi nimi už dlho panuje. Avšak princ William sa musel veľmi snažiť, aby si svoju budúcu manželku získal „na univerzite pre mňa dosť varil, boli to fantastické večere.“ Napokon sa mu to podarilo a v roku 2004 sa verejnosť vďaka fotografiám zo spoločnej lyžovačky dozvedela, že pár tvoria už necelý rok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:04