Kate a William pôsobia ako rozprávkový pír
StoryEditor

Bola hanblivá, a tak sa ju snažil získať chutným jedlom. Príbeh Kate a Williama o láske ako z rozprávky

26.01.2022, 11:00
Kráľovská rodina
Už je to viac než 11 rokov, čo Kate Middleton a princ William oznámili svetu svoje zasnúbenie. Dnes sú ukážkovými manželmi a hrdí rodičia troch nádherných detí. Kedysi však boli len pár vysokoškolákov, ktorí sa spolu dlho stretávali a nakoniec vytvorili príbeh lásky ako z rozprávky.

Po rozchode dovolenka pod falošnými menami

V randení pokračovali aj po promóciách a stretávali sa na charitatívnych podujatiach. Avšak v roku 2007, v období, kedy William dokončoval výcvik vojenského pilota, sa pár rozišiel. „Obaja sme boli veľmi mladí, nachádzali sme sa a mali sme rozdielne plány. Veľmi sme sa snažili nájsť si cestu a vyrásť. Týmto priestorom sme sa však vo vzťahu posunuli k lepšiemu,“ povedal William. Ich odlúčenie trvalo našťastie len päť mesiacov, a preto sa dvojica tentoraz rozhodla urobiť veci inak, aby svoj vzťah udržala. Princ okamžite odviezol Kate na Seychely, kde rezervoval celý rezort len pre nich a aby ich nikto nevyrušoval, zaregistrovali sa pod menami Martin a Rosemary.

image

Kate Middleton prekvapila fanúšikov. Krásnym gestom pripomenula ľuďom princeznú Dianu

Po niekoľkých rokoch zaľúbený párik oznámil zasnúbenie. Kate priznala, že princ William pre ňu prichystal úžasné prekvapenia, jednoducho, je to skutočný romantik. Svojej budúcej manželke daroval prsteň, ktorý patril jeho matky, princeznej Diane. „Myslel som si ,že môže byť pekné, ak mi bude takýmto spôsobom nablízku. Chcem, aby sa aj ona podelila o zábavu a vzrušenie z tohto všetkého,“ priznal William, ktorému mama na svadbe nepochybne chýbala. V roku 2011 sa kráľovský pár zosobášil a o rok neskôr verejnosti oznámili radostnú správu, že Kate je tehotná. Po narodení princa Georgea vojvodkyňa z Cambridge porodila o dva roky neskôr princeznú Charlotte. No a napokon v roku 2018 privítali na tomto svete malého princ Louisa. Dnes patrí kráľovský pár k jedným z najobľúbenejších, možno aj preto, že z Williama a Kate neustále srší pozitívna energia a láska, ktorá ich sprevádza celým životom je naozaj ako z rozprávky.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 17:43