profimedia
StoryEditor

Striktné pravidlá pre ženy v kráľovskej rodine. Nemôžu mať len jedno dieťa, ale ani šediny

26.06.2021, 17:00
Kráľovská rodina
Aké pravidlá musí dodržiavať bez výnimky každá žena britskej kráľovskej rodiny?

Emócie musia byť pod kontrolou

Aj keď rozhovor Harryho a Meghan ukázali, že britská monarchia nie je z kameňa a aj ľudia s modrou krvou riešia psychické problémy, pravdou je, že protokol od členov vyjadruje striedmosť.

Na verejnosti sú zakázané akékoľvek prejavy citov. S partnermi si nemôžu preukázať žiadnym spôsobom náklonnosť a ak by ich médiá prichytili bozkávať sa von, jednalo by sa o obrovské faux paus. 

Protokol im diktuje však viac, len než to, ako majú pôsobiť na druhých a ako majú vlastne vyzerať. Manželské páry musia mať najmenej dve deti. Je na nich, či sa rozhodnú pre viac detí, no počet musí byť minimálne vždy minimálne dva, bez výnimky.

Pohlavie dieťaťa nesmie byť odhalené skôr, ako sa narodí, oficiálne to smie zverejniť až palác pár hodín po pôrode. Všetky svadobné kytice musia obsahovať citrónovú myrtu. Táto tradícia siaha do manželstva najstaršej dcéry kráľovnej Viktórie, princeznej Viktórie, ktorá citrónovú myrtu prvýkrát použila.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 02:29