shutterstock.com
StoryEditor

Ako vyzeralo prvé stretnutie Meghan Markle a Princa Harryho? Toto by ste určite netipovali!

20.05.2021, 20:10
Kráľovská rodina
Ako vyzeralo prvé stretnutie Meghan Markle a Princa Harryho? Bolo to rande na slepo!

Meghan Markle a Princ Harry sa prvýkrát stretli na rande na slepo. “Bol som veľmi milo prekvapený, keď vkročila do miestnosti a prvýkrát som ju zahliadol” vyjadril sa Princ Harry v rozhovore pre BBC. Krátko po tom, čo sa zasnúbili sa ich pýtali v interview klasické otázky ohľadom ich vzťahu. Meghan sa otvorila o rôznych momentoch, ich novom spoločnom živote a ich rodinách. Samozrejme prišla na rad aj otázka, kde a kedy sa po prvýkrát spoznali. Bolo to rande na slepo!

A kto usporiadal toto rande na slepo? Do nedávna bolo známe, že to bol blízky priateľ Meghan, Markus Anderson, no bola to vraj žena, ich spoločná veľmi blízka priateľka. Kvôli súkromí ale neprezradili jej meno. Meghan bola na výlete v Londýne, keď v tom sa rozhodla, že by chcela niekoho spoznať. Akurát bola po dvojročnom vzťahu čerstvo nezadaná, tak jej priateľka usporiadala rande na slepo. Meghan ani vo sne nečakala, že na rande príde Princ z Kráľovskej rodiny. Bolo to v júli 2016, keď sa dvojica do seba okamžite zamilovala. 

twitter.com/dailymirror

​Princ Harry Meghan po prvom rande hneď navrhol, či sa nestretnú opäť na druhý deň, súhlasila. Po pár stretnutiach v Londýne ju Harry pozval na výlet do Afriky, ktorý musel vrácmi práce absolvovať. Meghan ho teda sprevádzala do Botswany. Spoločne kempovali pod holým nebom a ich vzťah sa prehlboval, povedal Harry v jednom rozhovore. 

Keď Meghan a Harry oznámili svetu ich zásnuby, v rozhovore pre Sky News sa Harryho opýtali, kedy si bol istý, že Meghan je tá pravá. Odpovedal: “V momente, kedy som ju prvýkrát uvidel”

twitter.com/voguemagazine

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 13:00