CBS
StoryEditor

Mala to premyslené? Za to, čo žiadala Meghan od kráľovnej Alžbety, ju ľudia NENÁVIDIA

26.03.2021, 01:45
Kráľovská rodina
Otvoreným rozhovorom Meghan Markle šokovala, ale aj nahnevala mnohých. Na povrch sa dostávajú čoraz novšie informácie o tom, ako to s ňou a Harrym v skutočnosti bolo.

Aj keď sa mohlo zdať, že po oficiálnom odchode z kráľovskej rodiny sa na dvojicu Meghan a Harry zabudne, opak sa stal pravdou. Dvojica sa totiž pripomenula vlastným podcastom, šokujúcou správou o samovoľnom potrate ich dieťatka, ale najmä kontroverzným rozhovorom, ktorý poskytli moderátorke Oprah Winfrey. V ňom, už ako v ukážke známa moderátorka avizovala, prezradili šokujúce okolnosti života v britskej monarchii. V dlhom interview, ktoré odvysielala televízia CBS, Harry priznal obavy z toho, že by sa minulosť mohla zopakovať - a Meghan by tak kvôli lynču médií mohla skončiť ako jeho mama, princezná Diana. 

Americká herečka sa na druhú stranu priznala, že počas života v Buckinghamskom paláci trpela úzkosťami a samovražednými myšlienkami. Zlatá klietka, v akej sa ocitla, jej nielenže spôsobila ťažké psychické problémy, ale zároveň aj mnoho konfliktov - či už s médiami, alebo so samotnými členmi monarchie. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Markle (@simplymeghanmarkle)

Podľa oficiálneho stanoviska, ktoré zverejnili v januári minulého roku na svojom Instagrame, sa pár rozhodol odstúpiť z kráľovskej rodiny po dlhom a intenzívnom uvažovaní. Zatiaľ čo kráľovský dvor zhodnotil toto rozhodnutie za príliš rýchle a z ich stanoviska bol nemilo prekvapení, dvojica si neoblomne stála za svojim. Napriek tomu však sľúbili, že budú váženými členmi najznámejšej britskej rodiny a kedykoľvek im budú k dispozícii. Už v čase, keď si hľadali spoločné sídlo v Spojených štátoch, sa totiž povrávalo, že chcú poskytnúť otvorený rozhovor práve Oprah. Reči sa napokon ukázali pravdivé a dnes toto interview rozdelilo fanúšikov na dve strany - tých, ktorí Meghan obdivujú za odvahu odísť a tých, ktorí ju považujú za vypočítavú herečku.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 09:24