CBS
StoryEditor

Mala to premyslené? Za to, čo žiadala Meghan od kráľovnej Alžbety, ju ľudia NENÁVIDIA

26.03.2021, 01:45
Kráľovská rodina
Otvoreným rozhovorom Meghan Markle šokovala, ale aj nahnevala mnohých. Na povrch sa dostávajú čoraz novšie informácie o tom, ako to s ňou a Harrym v skutočnosti bolo.

,,Meghan je jedným z najsilnejších ľudí, akých poznám. Nepoznám nikoho iného, kto by dokázal zvládnuť takúto globálnu slávu a čeliť veciam, ktoré sú hlavne nepravdivé,'' obránila jednu zo svojich najlepších kamarátiek tenistka Serena Williams. Tá je presvedčená o tom, že Meghan koná len v tom najlepšom záujme svojej rodiny a nikdy nič neurobila z vypočítavosti. 

Presne opačný názor má však historička Ruth Dudley, ktorá je vo Veľkej Británii uznávanou autorkou viacerých publikácií týkajúcich sa nielen zvykov kráľovskej rodiny, ale aj historickému vývoju. Podľa informácií, ktorými disponuje aj z kráľovského dvora, si vyvodila úplne iný zámer, ako priaznivci ryšavého princa a jeho manželky. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Markle (@simplymeghanmarkle)

,,Pravdou je, že Meghan bola kráľovskými povinnosťami znudená. Nehovoriac o tom, že prvenstvo patrilo stále Williamovi a Kate,'' vyjadrila svoj názor pre News Letter. ,,Presvedčila tak svojho citlivého manžela, aby od monarchie požadoval právo na život v zahraničí, no zároveň udržal ich postavenie, príjem a privilégia,'' uvádza ďalej Ruth s tým, že pár si chcel podľa vlastného záujmu vyberať len tie akcie, ktoré by sa im hodili. Zvyšok času by trávili svojvoľne a pracovali na vlastných kariérach. V prípade Meghan by to znamenalo opäť návrat k herectvu a k šoubiznisovému svetu. To okrem natáčania filmov v skratke znamená, že by mohla fungovať v šoubiznisovom svete, získavať peniaze za reklamy či kampane, ale zároveň aj od kráľovskej rodiny. Ako jediný človek na svete by sa tak mohla pýšiť titulmi vojvodkyňa a herečka - čo sa podľa oficiálnych dokumentov samozrejme vylučuje.

Kráľovná im však takýto životný štýl razantne zatrhla. Pre kráľovský dvor tak nebolo žiadnym prekvapením to, že sa dvojica odsťahovala rovno do centra Hollywoodu - a to napriek tomu, že dnes prezentujú, že chcú žiť jednoduchým životom bez zbytočnej pozornosti. „Keď im kráľovná povedala, že si nemôžu dať kráľovský koláč a zjesť ho, ich odpoveďou bolo, že sa sťažovali miliardovým poslucháčom o tom, ako s nimi bolo zle zaobchádzané. To však zlyháva. Škoda Harryho,“ dodala historička a pripomenula, že dvojica nebola žiadnym spôsobom obmedzovaná, práve naopak. Meghan nielenže prijali do rodiny aj napriek tomu, že bola rozvedená, zároveň jej odpustili mnoho prešľapov a porušení protokolu. Oficiálne sa dokonca nevyjadrili ani k informáciám, ktoré sa v kontroverznom rozhovore s Oprah ukázali ako nepravdivé.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 02:52