dreamstime
StoryEditor

Túžila byť taká slávna ako Kate. Staré zápisky Meghan Markle odhalili skutočnú pravdu

24.03.2021, 15:25
Kráľovská rodina
Aj keď bývalá vojvodkyňa o pozornosť podľa vlastných slov nestojí, kvôli rozhovoru s Oprah jej má pomerne dosť.

Krátko po zverejnení rozhovoru, ktorý nahrala Meghan spolu so svojím manželom Harrym ešte pred pár týždňami, sa začali vynárať otázky. Viacerí odborníci, ale dokonca aj samotní fanúšikovia kráľovskej dvojice totiž poukazovali na nezrovnalosti, ktoré sa sa v otvorenom interview ukázali. Najvýraznejšou z nich bolo práve rozprávanie Meghan o jej vzťahu ku slávnej rodine - ešte predtým, než sa stala jej oficiálnou súčasťou. 

,,Vstúpila som tam naivne. Nevyrastala som s tým, že by som o kráľovskej rodine veľa vedela, nebola to súčasť tém, o ktorých sme sa doma rozprávali,'' začala Meghan rozhovor s tým, že nemala poňatia ani o svojom dnes už manželovi. Dokonca si o ňom nezisťovala ani žiadne potrebné informácie. ,,Nevyhľadávala som si nič. Nikdy som si nič o mojom manželovi nezisťovala. Jednoducho som cítila, že to nepotrebujem,'' prezradila bývalá vojvodkyňa zo Sussexu v rozhovore a jedným dychom dodala, že o živote v monarchii nevedela nič. 

Meghan podľa vlastných slov zažívala v rodine teror. Okrem toho, že sa mala podľa jej slov stretnúť s rasistickými poznámkami, bola zatvorená v honosnom paláci bez možnosti vycestovania. Cítila sa ako v zlatej klietke, z ktorej niet úniku - a práve to jej spustilo psychické problémy a úzkosti, kvôli ktorým dokonca rozmýšľala nad ukončením svojho života. O temné chvíle sa podelil aj princ Harry, ktorý dodal, že chcel v prvom rade ochrániť svoju manželku. Mal totiž pocit, že by sa budúcnosť mohla zopakovať, a tak, ako bolo ublížené jeho mame, by mohlo byť ublížené aj jeho manželke. ,,Nemohol som to dopustiť,'' uviedol na margo udalostí, ktoré sa diali za múrmi Buckinghamského paláca. 

Práve spomínaná pasáž o zlatej klietke, ale aj o tom, že herečka v skutočnosti netušila, mierne pobúrila aj samotných fanúšikov Meghan. Tí, ktorí ju sledujú už dlhé roky aj vďaka jej hereckej kariére totiž vedia, že kráľovskú rodinu zbožňovala od skorého detstva. Len pár mesiacov predtým, než sa stala oficiálne priateľkou Harryho, si totiž viedla blog, kde sa venovala aj britskej monarchii, ktorá ju fascinovala už dlhé roky. Svoj blog, ktorý niesol názov The Tig, zrušila až vtedy, keď sa britské médiá dozvedeli o jej vzťahu. 

Článok pokračuje na ďalšej strane 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:20