dreamstime
StoryEditor

Túžila byť taká slávna ako Kate. Staré zápisky Meghan Markle odhalili skutočnú pravdu

24.03.2021, 15:25
Kráľovská rodina
Aj keď bývalá vojvodkyňa o pozornosť podľa vlastných slov nestojí, kvôli rozhovoru s Oprah jej má pomerne dosť.

Krátko po rozhovore s Oprah sa na internete objavil Meghanin starý blog - samozrejme v skopírovanej verzii, ktorú do internetového sveta opäť vniesli hackeri. Tentokrát sa však nejedná o pretlmočené informácie, ale o priame slová dnes už bývalej vojvodkyne. Tá v jednom zo svojich textov, v ktorom vyspovedala princeznú z Líbye, spomenula aj vojvodkyňu Kate. 

,,Zdá sa, že dospelé ženy si zachovávajú túto detskú fantáziu. Stačí sa pozrieť na pompéznosť a okolnosti okolo kráľovskej svadby a nekonečný rozhovor o princeznej Kate,'' venovala jej riadky Meghan a dodala, že jedným z jej snom je urobiť interview práve s Kate Middleton. Spočiatku nenápadné dievča, ktoré sa stalo vždy elegantne upravenou vojvodkyňou, ktorá pomáha slabším a má stále úsmev na tvári, obdivovala a vzhliadala k nej. Vo svojom blogu prezradila, že tak, ako sa stala princeznou Kate, túžila byť odjakživa princeznou aj ona. Najmä v čase, keď videla pompéznu, kráľovskú svadbu s Williamom. Vtedy zrejme ani nesnívala o tom, že o čosi väčšiu svadbu bude mať s ryšavým princom.

O čosi viac však vzhliadala k inej princeznej sŕdc, konkrétne k Diane. Priatelia Meghan, ale aj jej nevlastná sestra potvrdili, že sa o kráľovskú rodinu zaujímala až príliš - a to najmä o Dianu. ,,Vo veku 16 rokov plakala pred televízorom s priateľmi, zatiaľ čo premietali pohreb Diany,'' uvádza kráľovský spisovateľ Andrew Morton, ktorý sa postaral o niekoľko publikácií z kráľovského dvora.

,,Meghan bola kráľovskou rodinou fascinovaná. Stále túžila po tom, aby sa stala druhou Dianou,'' prezradila americkému médiu Ninaki Priddy, dlhoročná priateľka Meghan ešte predtým, než tušila, že jedného dňa svoju kamarátku nepriamo potopí...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 22:20