Wikimedia
StoryEditor

Rozkošný moment ju zapísal do histórie. Princezná Diana zaspala na jednej z oficiálnych kráľovských ceremónií

19.03.2021, 21:30
Kráľovská rodina
Princezná Diana síce nikdy do kráľovskej rodiny nezapadla, no napriek tomu si získala srdcia miliónov ľudí. A to aj napriek tomu, že neraz porušila protokol.

Už od prvého momentu, keď Charles predstavil svetu svoju priateľku, nenápadnú blondínku Dianu Spencer, si ľud vtedy ešte len útlu tínedžerku zamiloval. Diana bola stelesnením presného modulu, aký sa od manželky budúceho kráľa očakával. Nielenže bola slušná a skromná, zároveň sa venovala charite a oplývala veľkou charizmou. Niet čudo, že si ju celý svet takmer okamžite zamiloval. Ľudom sa páčilo, že na rozdiel od iných členov kráľovskej rodiny, ukazuje svoju ľudskosť, čím pripomína, že aj symbolickú korunu vedú ľudia z mäsa, kostí, plní emócií. 

Diana mala hneď niekoľko okamihov, ktoré vzbudili pozornosť médií natoľko, že sa dostala na titulné stránky novín a magazínov. Jedným z nich bola účasť na galavečeri otvorenia výstavy v roku 1981, kde už ako manželka princa Charlesa reprezentovala kráľovskú korunu. V tom čase bola za budúceho kráľa vydatá necelé tri mesiace, no pod srdcom už nosila princa Williama. Práve to bol dôvod, prečo trpela častými únavami a udržať pozornosť nedokázala ani na prebiehajúcej ceremónií, kde sa zišlo desiatky novinárov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lost In History (@lostinhistorypics)

Napriek tomu, že sa toto gesto kráľovskej rodine príliš nepozdávalo, faktom je, že Diana si ním získala ďalších fanúšikov. Rozkošný moment berie verejnosť do dnešného dňa ako prejav ľudskosti, samozrejme s ohľadom na to, že bola obľúbená princezná v radostnom očakávaní. Čo je ale paradox je fakt, že takmer zaspať sa podarilo zatiaľ len jednému ďalšiemu členovi - a to princovi Williamovi krátko po tom, ako sa dočkal svojho tretieho dieťatka, konkrétne počas svätej omše. Skutočne milá náhoda. :)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 01:44