profimedia
StoryEditor

Princ Harry odhalil ďalší škandál v kráľovskej rodine. Charles kvôli nemu môže prísť o korunu

07.12.2021, 13:00
Kráľovská rodina
Napätie v kráľovskej rodine po odchode princa Harryho a jeho manželky Meghan Markle neutícha, práve naopak. Na verejnosť sa dostali nové, znepokojivé informácie.

Od momentu, kedy sa princ Harry rozhodol odsťahovať z Británie, sa kráľovská rodina potýka hneď s niekoľkými škandálmi. Medzi prvé patrilo správanie členov britskej monarchie, ktorá sa neprimerane správala k manželke princa, americkej herečke Meghan Markle. Počas rozhovoru sa Oprah sa dvojica, ktorá momentálne žije v Spojených štátoch, priznala, že sa dokonca stretli aj s rasizmom. 

Podľa najnovších informácií by osobou, ktorá komentovala farbu pleti vtedy ešte nenarodeného bábätka, mal byť princ Charles. Následovník trónu sa k tejto téme ešte poriadne ani nestihol vyjadriť, keď prišlo ďalšie obvinenie - a to rozpútava poriadny škandál. 

V roku 2016 totiž Charles osobne odovzdal Rád britského impéria saudskému miliardárovi Mahfúzovi Mareiovi Mubarak bin Mahfúzovi. Ceremónia, ktorá prebiehala, sa nedržala oficálneho protokolu a nebola prístupná pre verejnosť tak, ako býva vo väčšine prípadov. Aby toho nebolo málo, rádom získal miliardár automaticky britské občianstvo. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:31