profimedia
StoryEditor

Princezná Diana podvádzala Charlesa skôr, než on ju. Vzťah mala s mužom, ktorý záhadne zomrel

29.11.2021, 10:00
Kráľovská rodina
To, že manželstvo princa Charlesa a princeznej Diany nebolo nikdy ideálne a už vôbec nie ukážkové, je známe každému. Len pred pár dňami sa však objavili nové informácie, ktoré poriadne prekvapili.

Písal sa rok 1981, keď Diana Spencer povedala svoje áno princovi Charlesovi na honosnej svadbe. Celá Británia nedočkavo sledovala sobáš dvojice, ktorá sa v tom čase považovala ešte za ukážkovú. Princ si totiž zobral ženu, ktorá mala síce vznešený pôvod, no v prvom rade bola pracujúcou občankou a ako sa neskôr ukázalo, aj ženou s veľkým srdcom. Od prvého momentu, ako sa stala oficiálnou členkou kráľovskej rodiny, tak na seba upriamovala pozornosť. Všade, kde sa objavila, sa objavovali aj davy ľudí, ktorí túžili Dianu vidieť naživo. Už za krátky čas sa stala legendárnou - na rozdiel od iných členov monarchie sa totiž nebála kontaktu s ľuďmi a viac, než za aristokratku, ju mnohí považovali za princeznú sŕdc.

Keď vyskytlo najavo, že vzťah s Charlesom Dianu ničil, kráľovská rodina si zažila najväčšiu kritiku za celé svoje obdobie pôsobenia. Mnohí vinili princa za to, že svoju manželku podvádzal so svojou bývalou milenkou Camillou Parker. Aj samotná Diana v rozhovore, ktorý poskytla krátko pred ich rozvodom pre BBC priznala, že sa cítila ohrozená. ,,V našom manželstve sme boli stále traja,'' uviedla na kameru a jasne prehovorila o známosti svojho manžela. 

Najnovšie informácie však svedčia o tom, že milostný trojuholník prišiel až po tom, čo Diana podviedla svojho manžela. Seriál The Crown, ktorý sa takmer verne venuje zobrazovaniu života a pôsobenia britskej kráľovskej rodiny totiž získal cenný zdroj, ktorý pravdepodobne upraví aj líniu seriálu. Ten tvrdí, že to v skutočnosti bolo úplne inak a neveru začala Diana už krátko po manželstve.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 12:43