profimedia
StoryEditor

Princezná Diana podvádzala Charlesa skôr, než on ju. Vzťah mala s mužom, ktorý záhadne zomrel

29.11.2021, 10:00
Kráľovská rodina
To, že manželstvo princa Charlesa a princeznej Diany nebolo nikdy ideálne a už vôbec nie ukážkové, je známe každému. Len pred pár dňami sa však objavili nové informácie, ktoré poriadne prekvapili.

Bývalý dôstojník kráľovskej ochranky páru Allan Peters po dlhých rokoch pôsobenia v britskej monarchii prehovoril. Podľa jeho slov pre denník DailyMail sa Charles začal stretávať s Camillou ako so svojou milenkou až po tom, čo zistil, že mu je Diana neverná. Jej milencom bol vtedy jej ochrankár Barry Mannakee.

„Populárnym názorom je to, že princ z Walesu počas svojho manželstva váhal – a to rozhodne nie je ten prípad,“ tvrdí Peters, ktorý pre princeznú pracoval dlhé roky. „Prvou osobou, ktorá pochybila, bola princezná. Keď sa princ dozvedel o jej pomere s Mannakeem, vrátil sa k pani Parker Bowlesovej,“ dodal. Toto tvrdenie podporuje aj biografia Charlesa, ktorú princ schválil. V nej sa uvádza, že princ začal svoj pomer s Camillou až v roku 1986 - teda v čase, keď už bolo o Diane známe, že má milenca.

Barry totiž začal chrániť Dianu už v roku 1985 a o pár týždňov na to sa medzi dvojicou niečo zlomilo. Niet sa čomu čudovať - o 10 rokov starší muž bol neustále súčasťou výletov Diany s deťmi či ich víkendových pobytov. Barry Diane lichotil a otvorene s ňou flirtoval a princezná mu to ochotne opätovala. Ich blízky vzťah sa však autoritám nepáčil a keď sa Dianina nevera odhalila, Barry bol odvolaný z pozície. Pár mesiacov na to, ako odišiel z kráľovského dvora, však zomrel pri záhadnej autonehode.

,,Bol to najdôležitejší muž v mojom živote. Vždy som čakala, kedy ho uvidím. Bola som šťastná len keď bol poblízku,'' prezradila krátko po odchode z monarchie Diana v jednom zo svojich rozhovorov. Princezná sa dokonca priznala, že uvažovala aj o pláne odísť z kráľovského dvora práve s Barrym. ,,Bola by som šťastná ak by som sa vzdala, odišla a žila s ním. Veríš tomu? A on mi odpovedal, že je to dobrý nápad,'' zaspomínala si na svoju lásku Diana, ktorá do konca života neverila, že jeho smrť bola náhodou. ,,Bola to najväčšia rana môjho života. Kto vie, ako to s jeho smrťou v skutočnosti bolo,'' dodala.

Pozrite si, ako Barry vyzeral:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:07