shutterstock.com
StoryEditor

Šokujúce pravidlá britskej kráľovskej rodiny: Skutočne to musia dodržiavať?

06.11.2021, 13:00
Kráľovská rodina
Pre kráľovský život bežné, pre obyčajných ľudí namáhavé. Zvláštne pravidlá britskej kráľovskej rodiny, ktoré musia dodržiavať za každých okolností.

Byť členom kráľovskej rodiny je prestíž, avšak za niektorých okolností to môže byť aj veľká zátaž. Pravidlá, ktorých je naozaj nespočetné množstvo, musia bez výnimiek dodržiavať. Niektoré sú jednoduché a prirodzené, iné nie je vôbec ľahké dodržiavať.

PRAVIDLÁ BRITSKEJ KRÁĽOVSKEJ RODINY

1. Ak sa rozhodne kráľovná večeru ukončiť, už nikto nesmie zjesť ani jedno sústo jedla. 

2. Člena britskej kráľovskej rodiny sa nesmie nikto dotknúť. Fotografia s basketbalistom LeBronom Jamesom šokovala svet, keď objal vojvodkyňu Kate Middleton tak, že ju chytil odzadu za rameno. 

3. Členovia britskej kráľovskej rodiny majú zakázané hrať známu hru Monopoly. Vraj je to príliš osobné. 

4. Dvaja dediči trónu nesmú cestovať spoločne. Až bude princovi Georgovi 12 rokov, on a jeho otec, princ William, budú musieť cestovať oddelene, každý vlastným autom, či lietadlom. 

5. Je základným pravidlom, že ak kráľovná stojí, musia stáť aj všetci ostatní v miestnosti. 

6. Kráľovnin šatník musí obsahovať pestré a žiarivé farby. Chce sa byť totižto istá, že ju nikdy nikto ani náhodou neprehliadne. 

7. Kráľovská rodina nesmie verejne vyjadrovať svoje politické názory a ani voliť. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:26