Najnovší prírastok v kráľovskej rodine je dcéra Meghan Markle a Princa Harryho.twitter.com/people
StoryEditor

Meghan Markle a princ Harry požiadali o stretnutie s kráľovnou Alžbetou. Dôvod vás šokuje

02.10.2021, 11:00
Kráľovská rodina
Meghan Markle a princ Harry by chceli priletieť do Veľkej Británie za kráľovnou Alžbetou. Aký majú na to dôvod?

Bývalá vojvodkyňa zo Sussexu a jej manžel, princ Harry, žijú už vyše roka v Californii. Nedávno požiadali o stretnutie s kráľovnou Alžbetou, preto by chceli v blízkej budúcnosti vycestovať do Veľkej Británie. Vyvolala to voči nim ďalšiu vlnu veľkej negativity, po ich posledných činoch, ako napríklad škandalózne interview s Oprah Winfrey, ich ľudia, bohužiaľ, odmietajú prijať. Bývalí fanúšikovia sú razantne proti tomu, aby pricestovali do Veľkej Británie. 

Dôvodom ich pricestovania má byť stretnutie s kráľovnou Alžbetou, no nejde o nich. Chceli by, aby videla a trávila čas aspoň chvíľu s jej pravnúčatami, Archiem a Lilibet Dianou. 

KRÁĽOVNÁ JE ŠŤASTNÁ

Zdroje z Buckinghamského paláca oznámili, že sa kráľovná Alžbeta z tejto správy raduje. So svojimi pravnúčatami by veľmi rada trávila čas, no niektorých členov kráľovskej rodiny to zaskočilo, až nemilo prekvapilo. “Kráľovná má Harryho stále veľmi rada a rada by videla Lilibet a jej brata Archieho. Krajanov a ostatných členov kráľovkej rodiny však tento krok prekvapil, najmä od Meghan, po tom, čo sa stalo”, uviedol zdroj pre denník The Sun. Pre Meghan by to bolo prvýkrát, čo by sa vrátila do Veľkej Británie od ich odchodu do Ameriky. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:33