Facebook/Andrej Kiska
StoryEditor

Martina Kisková porodila prezidentovi tretie dieťa. Videli ste už malého Martinka?

10.07.2017, 14:30
Celebrity
V piatok večer, v magický dátum 7.7.2017 prišlo na svet tretie dieťa manželov Kiskovcov. V popradskej nemocnici sa im narodil synček, ktorému dali meno Martin. Prezident sa ním hrdo pochválil na sociálnej sieti!

Hoci mala Martina termín pôrodu plánovaný až na august, malý Martin sa na svet vypýtal o čosi skôr. Narodil sa v piatok 7. júla, po šiestej hodine večer. Šťastný, dokopy už päťnásobný otecko Andrej Kiska sa na sociálnej sieti pochválil hneď dvakrát - najskôr videom, ktorým sa prihovoril celému národu pri príležitosti Martinkovho narodenia a potom prvou spoločnou selfie so svojim najmladším synčekom.

"MARTINKO JE NA SVETE"
"Niet krajšieho zážitku, ako je narodenie malého dieťaťa. Martinko má 3160 gramov a 49 centimetrov. Je úžasný, krásny, rozkošný. Je to náš nádherný synček. Veľmi si želám, aby z neho vyrástol šťastný človek", napísal Andrej Kiska na sociálnu sieť a uverejnil video s príhovorom.

Manželský pár má spolu už tri deti - syna Viktora (2009), dcéru Veroniku (2005) a párdňového Martina (2007). Ich šťastie je nepopierateľné. Andrej Kiska nás o tom presvedčil ihneď o dva dni, keď si spravil prvú selfie so svojím párdňovým synčekom. Ich šťastie je nepopierateľné. Andrej Kiska o tom všetkých presvedčil opäť o dva dni, keď si spravil prvú selfie so svojím párdňovým synčekom.

„MARTINKO“
„Toto je naša prvá spoločná selfie. Je to fešák :-)“, napísal prezident k prvej spoločnej fotke s najmladším potomkom. Nájdete ju v galérií.

​Už na druhý deň po narodení syna sa Andrej Kiska zúčastnil diskusie pod stanom na Festivale Pohoda v Trenčíne. Na Pohodu prišiel takmer rovno s pôrodnice, unavený a stále plný emócií. „Podľa mňa je to najväčší zázrak aký v živote existuje. Je to zázrak zrodenia života, stále to vstrebávam.“ Pôrod prebehol bez komplikácií a pani Kisková všetko zvládla: „Klobúk dole pred všetkými ženami, všetkými matkami, je to úžasné. Bol som s nimi na izbe, odišiel som z nemocnice o 5.30 ráno.“ Na Pohodu ho poslala sama manželka. „Povedala mi, choď a nesklam ich a všetkých odo mňa pozdrav“, povedal Andrej Kiska. Priznal tiež, že meno Martin vybral on. Keby sa narodilo dievčatko, jeho manžela bola rozhodnutá pre Elišku. „Tým, že manželka je Martina, zdalo sa mi, že je to správne meno. Žiaľ, vyzerá to tak, že nos má po mne, to je smola, zatiaľ má čierne vlásky, oči má do modra ale to mali všetky naše deti keď sa narodili ale časom sa to mení. Je zdravý a to je to najkrajšie“, povedal prezident pre hnonline.sk.

Manželom Kiskovcom srdečne gratulujeme!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 18:33