instagram/ johntravolta
StoryEditor

Syn mu zomrel priamo pred očami. Zatiaľ čo John Travolta zažíval žiaľ, ľudia ho za jeho smrť vinili

25.09.2021, 16:30
Celebrity
Jeden z najobľúbenejších hercov má síce skutočne závideniahodnú kariéru, no život plný smutných udalostí... okrem úmrtia milovanej manželky sa musel zmieriť aj s náhlym odchodom syna, ktorého nadovšetko miloval.

Rodina oslavovala príchod nového roku na Bahamách. Všetci verili, že práve rok 2009 prinesie rodine čo najviac najšťastnejších momentov, no stal sa pravý opak. Z doposiaľ nezistených príčin sa Jettovi spustil ťažký záchvat, ktorý nikto okolo neho nedokázal korigovať. Pri ňom si bohužiaľ vtedy len 16-ročný chlapec buchol hlavu v kúpeľni tak silno, že na mieste zomrel. 

Zúfalý otec sa snažil svojho syna okamžite resuscitovať. Napriek tomu, že bola na miesto privolaná záchranka a všetci robili to, čo bolo v ich silách, Jettovi už nikto nedokázal pomôcť. Tragédia, ktorá sa odohrala na Bahamách zanechala v hercovi obrovské prázdno a smútok, ktorý do dnešného dňa nedokázal vyplniť nikto. 

„Chceli by sme čo najhlbšie a najsrdečnejšie poďakovať všetkým, ktorí vyjadrili svoju lásku a sústrasť. Jett bol najúžasnejším synom, o akého mohli dvaja rodičia požiadať a rozžiaril životy všetkých, s ktorými sa stretol. Zlomilo nám srdce, že náš čas s ním bol bohužiaľ taký krátky. Budeme si vážiť čas, ktorý sme s ním mali, po celý život. Dostali sme veľa sústrastných správ z celého sveta a chceme všetkým poďakovať za ich modlitby a podporu. Znamená to pre nás veľa. Je to krásna pripomienka dobroty v ľudskom duchu, ktorá nám dáva nádej na lepšiu budúcnosť,“ vydal oficiálne vyhlásenie herec, ktorý však čelil ďalšej nepeknej skúške už o pár týždňov na to.

Jeden z bahamských zdravotníkov totiž herca vydieral. V prípade, že mu nedá 25 miliónov, dosvedčí, že sa herec o svojho syna príliš nezaujímal a že mu neposkytol dostatočnú zdravotnú pomoc pri záchvate, čoho následkom bola práve smrť. Herec toto obvinenie zamietol a so zdravotníkom sa naťahoval na súde. Aj keď spor vyhral, Bahamy sú preňho miestom, na ktoré už nechce ísť. Okrem bolesti tam musel totiž čeliť výčitkám niektorých ľudí, ktorí vehementne tvrdili, že ako otec zlyhal. Aj keď sa pre svojho milovaného syna snažil urobiť všetko na svete...

Fotografie, ako vyzeral Jett, nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 12:29