Dcéra Madonny sa nebojí nahoty.instagram/lourdesleon
StoryEditor

Aká matka, taká dcéra: Dcéra Madonny sa nahote nebráni a svoje krivky vystavuje na obdiv

20.10.2024, 10:00
Celebrity

Lourdes Leon je dcérou svetoznámej speváčky Madonny, po ktorej zdedila mnohé prednosti. Okrem toho, že spieva, venuje sa aj móde a tancu. Ako jej matka, tak aj ona sa nebojí ukazovať svetu svoje krivky. Hrdo ich predvádza na červenom koberci aj sociálnych sieťach.

Legendárna speváčka Madonna porodila svoju najstaršiu dcéru pred 28. rokmi. Lourdes Leon po svojej matke zdedila nie len krásu, cit pre módu, talent na spev či tanec, ale aj odvážne vystupovanie a nebojácnosť. Síce si Lourdes pomaly vytvára vlastný chodníček slávy, na svoju matku sa občas podobá až príliš. Svoje krivky a polonahé telo často vystavuje na obdiv a vyzerá to tak, že odvaha jej rozhodne nechýba.

Nahota všade, kam a pozriete

Niet pochýb o tom, že tanečníčka a speváčka Lourdes sa o svoj vzhľad deň čo deň stará. Vidieť to môžete nie len na červenom koberci, ale aj na sociálnych sieťach,  kde často predvádza svoje vytvarované krivky. Možno si poviete, že na tom nie je nič zlé, no Lourdes k svojej dokonalej postave pridáva čosi naviac. Nielenže jej nerobí problém vyzliecť sa a pózovať polonahá, ale jej fotografie pôsobia provokatívne a občas aj nevkusne. Práve týmto správaním sa vo veľkom podobá na svoju matku, ktorá takisto nikdy nemala problém s nahotou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Madonna je na ňu hrdá

Či už sa to ľuďom páči alebo nie, Lourdes si nenávistné komentáre na jej odhalené fotografie absolútne nevšíma. Robí to, čo ju baví a provokatívne vystupovanie je toho súčasťou. „Myslím si, že je trochu smiešne, že ľudia stále žijú v dobe, kde určujú mieru ukazovania odhaleného tela a túžbe po pozornosti. Pre mňa sú moje hodnoty také, že môžete byť sexistický, ako len chcete. Nikdy za to nebudem nikoho súdiť,“ povedala Lourdes v jednom z rozhovorov. Okrem ľudí, ktorým prekážajú jej polonahé fotografie, má známa speváčka aj množstvo fanúšikov, ktorí milujú to, čo robí. Podporu dokonca môže nájsť aj u svojej matky, ktorá je hrdá, čo všetko doposiaľ dokázala. „Som zelená závisťou, pretože Lourdes je úplne neuveriteľná vo všetkom, čo robí. Je to neuveriteľná tanečnica, je to skvelá herečka, krásne hrá na klavíri, skrátka čo sa talentu týka, je jednoducho oveľa lepšia ako ja,“ povedala Madonna. Jednoducho, ich vzťah je príkladom bezpodmienečnej lásky medzi dcérou a matkou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. október 2024 10:02