Liam PAyneREUTERS
StoryEditor

Zomrel spevák Liam Payne. Autor hitu Strip That Down mal len 31 rokov

17.10.2024, 09:33
Celebrity

Šokujúca správa obletela svet. Uznávaný spevák a veľký talent, hudobník Lyan Payne (†31)​ skonal. Mladý umelec bol autorom mnohých svetoznámych hitov.

Bývalý člen kapely One Direction Liam Payne zomrel po páde z tretieho poschodia hotela v Buenos Aires. Liam Payne bol na dovolenke v Buenos Aires spolu s priateľkou Kate Cassidy. Podľa informácií Daily Mirror spevák vypadol z tretieho poschodia hotela. Polícia bola údajne privolaná na základe hlásenia o mužovi, ktorý sa v hoteli správal agresívne a mohol byť pod vplyvom alkoholu alebo drog.

Telo sa našlo na vnútornej terase hotela. Políciu do hotela zavolal manažér hotela. Predpokladá sa, že Liam spadol z výšky približne 13 alebo 14 metrov a utrpel „veľmi vážne zranenia nezlučiteľné so životom“.

"Správal sa nevyspytateľne a rozbil si laptop," uvádzajú médiá s tým, že potom musel byť pracovníkom hotela odvedený späť do svojej izby a následne mala byť volaná polícia. "Keď je pri vedomí, ničí celú miestnosť a potrebujeme, aby ste niekoho poslali," tvrdil polícii jeden zo zamestnancov hotela.

Podľa očitých svedkov, ktorí boli prítomní v náleze jeho tela, mal viditeľnú zlomeninu na dolnej časti lebky. Jeho telo bolo prevezené do miestnej márnice, kde bude vykonaná pitva. Podľa riaditeľa zdravotníckej záchrannej služby spadol Payne asi zo 40 metrov a utrpel ťažké zranenia nezlučiteľné so životom. "O 17:11 prišla sanitka a muž bol vyhlásený za mŕtveho," dodal Crescenti, podľa ktorého nebola žiadna možnosť ho resuscitovať.

Liam Payne prišiel do Argentíny začiatkom tohto mesiaca, aby sa zúčastnil koncertu svojho bývalého kolegu z kapely Nialla Horana.

Spevák zomrel len pár dní po tom, čo jeho bývalá snúbenica Maya Henry začala súdne konanie proti nemu. Texaská modelka speváka obvinila, že ju opakovane kontaktoval. Jeho správanie malo byť až obsedantné, pretože opakovane kontaktoval aj jej priateľov a rodinu, hoci sa rozišli už v máji.

Payne sa preslávil ako člen svetoznámej chlapčenskej kapely One Direction, ktorá vznikla v roku 2011. Skupina vznikla po vystúpení v britskom X Factore. Päticu chlapcov vytvoril porotca Simon Cowel. Spolu s Paynom boli v kapele Louis Tomlinson, Harry Styles, Zayn Malik a Niall Horan.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. október 2024 11:48