Petr Nedvěd s Nicole.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Exmanželka známeho hokejistu sa pustila do lekárov: Liečili ma na inú chorobu!

15.10.2024, 10:35
Celebrity

Hoci je bývalý český hokejista Petr Nedvěd (52) už dve roky s Nicole rozvedený (29), kvôli jej zdravotnému stavu skončil s prácou a pomáhal kráske. Lenže, ako sa najnovšie Nicole posťažovala jej problémy sú úplne niekde inde a lekári ju doteraz zle liečili.

Peter a Nicole sú síce už rok rozvedení, napriek tomu sa k sebe museli vrátiť. Zatiaľ čo mladú topmodelku rápi podivná choroba, hokejový velikán sa na plný úväzok stará o ich spoločnú štvorročnú dcérku Naomi. Stopku kvôli rodine dal Nedvěd aj milovanej reprezentácii, s ktorou v máji oslavol ako generálny manažér titul majstrov sveta.

Na liekoch

Sama Nicole už skôr naznačila, že ju trápi autoimunitné ochorenie. Na internete sa o ňom zisťovala informácia, lenže – ako sa teraz posťažovala na Instagrame – u lekárov narazila na problém a má na nich ťažké srdce. „Prečo mi príde, že doktori vedia prd? Prečo mi príde, že doktori nemajú dosť informácií? Kto ich má mať? Keď ich máte vy, tak ste na hlavu a hráte sa na doktora? Potrebujete antidepresíva, začnete šalieť, pretože vám nikto neverí, nikto nič nevie. Na konci zistíte, že vás liečil zle, ak nie to zhoršil,“ zúri kráska.

Rozlúštila to sama, či internet? 

Do odborníkov sa potom pustila aj v ďalšom príspevku. „Ako je možné, že za pár týždňov hľadania a čítania nájdem, čo mám, prečo to mám, a páni odborníci to neboli schopní rozlúštiť, keď táto choroba sa rozvíja niekoľko rokov alebo mesiacov… Tak nechoďte radšej na medicínu, očividne vám plno vecí uniká !“ doplnila Nicole s tým, že doktorov s veľkým „D“ je málo. „Alebo som mala strašnú smolu,“ zamýšľa sa. Či v jej prípade úradoval "doktor google" a kráska sa nechala strhnúť radami na internete nie je známe. No v každom prípade by nebola prvá čo uverila planým diskusiám na sieťach. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. október 2024 13:42