Michal Dávid s manželkou Marcelou.Instagram/Michal David
StoryEditor

Priznanie hitmejkra Michala Davida: Svojej manželke bol opakovane neverný. V spovedi opísal detaily!

14.10.2024, 13:28
Celebrity

Hudobník Michala Davida (64) šokoval svojou úprimnosťou, keď sa rozhovoril s kým bol manželke Marcele (63), s ktorou je už vo zväzku štyridsať rokov neverný. Dodal aj prečo si nevedel pomôcť.

image

Michal Dávid s manželkou Marcelou.

Profimedia - Standardis

Michal David oslávil v septembri so svojou manželkou Marcelou 40. výročie svadby. Tie dlhé roky spoločného života však neboli vždy ružové. Ako najnovšie český hitmaker prezradil, svojej žene bol opakovane neverný, a to s viacerými fanúšičkami, ktoré na neho zbožne hľadeli z publika. Vraj neodolal a vábeniu cudzích žien viackrát podľahol.

"Sexuálne ponuky na koncertoch som mal a klamal by som, keby som tvrdil, že som ich nevyužil. Mal som veľa fanúšičiek, ktoré chceli so mnou do postele," priznal David bez okolkov v českom programe Týden v ringu.

"Moja žena to so mnou nemá jednoduché," hovorí vo svojej šokujúcej spovedi a pokračoval: "...boli doby, kedy na žiarlenie mala dôvod, boli doby, kedy to doma nie úplne dobre klapalo." Spevák Michal David svoje konanie obhajuje celkom zvláštne. "Som len chlap, stalo sa, nedá sa nič robiť," sype si popol na hlavu slávny spevák kvôli svojej manželke Marcele.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:02