Zora je inšpiratívna žena.Instagram/Zora Czoborova
StoryEditor

Radikálna zmena v živote Zory Czoborovej. Skutočne mala odvahu urobiť to?

10.10.2024, 17:00
Celebrity

Zora Czoborová (57) je bývalá fitneska, ktorá sa aj po ukončení profesionálnej kariéry stále venuje športu a zdravému životnému štýlu. Svoje skúsenosti neustále odovzdáva ďalej. Aj napriek tomu, že už ma dávno po päťdesiatke, udržiava sa vo forme, ktorú jej môžu mnohé dámy závidieť. Je inšpiratívna a zdá sa, že aj poriadne odvážna. Podstúpila totiž zmenu imidžu, na ktorú ženám mnohokrát chýba guráž.

Vlasy sú pre dámy symbolom ženskosti. A dlhé vlasy obzvlášť. Odvahu na ich radikálne skrátenie naberie len málokto.

Vo forme

O Zore je dobre známe, že  sa už roky udržiava v top forme. Okrem pravidelného cvičenia dáva pozor aj na jedlo, ktoré konzumuje a celkovú životosprávu. V pravidelnom pohybe ju nezastavili ani operácie kolien, ktoré minulý rok absolvovala. Nuž, aj to je daň za dlhoročnú športovú kariéru. A treba povedať, že aj vek už v tomto smere zrejme zohráva dôležitú rolu. Aj keď ten skutočný by Zore hádal len málokto.

Vždy upravená

Zora, hoci je športovkyňa telom aj dušou, je zároveň elegantná dáma, vždy dokonale upravená a inšpiratívna. Pri Zore veľmi rýchlo pochopíte, čo znamená formulka, že vek je len číslo. Ona totiž nestarne. Možno aj vďaka tomu, že má po svojom boku o 14 rokov mladšieho partnera. Pre Zoru boli vždy typické jej dokonale upravené dlhé vlasy. Teraz sa však rozhodla pre radikálnu zmenu a strih, ktorý zvolila je teda poriadne odvážny. Treba však uznať, že vyzerá skvele a je to presne ten typ ženy, ktorá nech sa rozhodne pre akýkoľvek účes, nikdy to nebude krok vedľa.

image

Šport a zdravý životný štýl patria k jej životu.

Instagram/Zora Czoborova
image

Skutočný vek by jej hádal málokto.

Instagram/Zora Czoborova
image

Zora je elegantná dáma.

Instagram/Zora Czoborova
image

Zora sa rozhodla pre radikálnu zmenu.

Instagram/Zora Czoborova
ANKETA
Čo poviete na Zorin nový účes?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:13