Okamžite sa pred vilou zhŕkla polícia a vyšetrovatelia.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Známeho fotbalistu našli mŕtveho v bazéne. Nedvíhal telefóny, okamžite vyrazili do jeho vily

10.10.2024, 09:57
Celebrity

Fotbalovú komunitu zasiahla veľmi smutná správa, ktorá v stredu večer dorazila z Grécka. Hráč George Baldock (†31), ktorý pôsobil v tamojšej reprezentácii a momentálne hájil farby aténskeho klubu Panathinaikos, bol nájdený mŕtvy.

Keď George Baldock manželke niekoľko hodín nezdvíhal telefóny, tušila, že je zle. Skontaktovala sa preto s majiteľom vily, ktorú si reprezentant na južnom predmestí Atén prenajímal. Na mužov potom čakal hrozný nález. Fotbalistu našiel mŕtveho v bazéne.

Napriek tomu, že okamžite privolal lekársku pomoc, bolo už neskoro. Podľa všetkého bol v tom čase George mŕtvy už niekoľko hodín. Smutná správa čoskoro obletela celý svet.

„Vyjadrujeme hlbokú ľútosť nad predčasnou stratou futbalistu Panathinaikosu a našej reprezentácie Georgea Baldocka, rovnako tak aj úprimnú sústrasť rodine a všetkým blízkym,“ uviedol oficiálny web gréckej najvyššej súťaže.

Zlomení Briti

Šokujúca správa zasiahla aj Anglicko, kde sa Baldock narodil a dlho tam hral. So zlomeným srdcom kondoloval aj obranca Manchestru United Harry Maguire, ktorý si proti Grékovi zahral v Premier League. Do nej sa zosnulý športovec prebojoval s celkom Sheffield United. Po jeho páde do nižšej súťaže sa presunul do juhoeurópskej krajiny, kde sa narodil jeho starý otec.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:15