Daniela aktuálne bojuje so zdravotnými komplikáciami.Instagram/Daniela Pestova
StoryEditor

Daniela Peštová bojuje s vážnym ochorením! Takéto výsledky vyšetrenia nečakala

10.10.2024, 18:00
Celebrity

Daniela Peštová (53) je známa nielen svojím očarujúcim výzorom, ale aj tým, že rada motivuje mnohé ženy. Či už k zdravému životnému štýlu, pokojnému životu alebo k pravidelným lekárskym prehliadkam. Nedávno jedno dôležité vyšetrenie podstúpila aj ona sama. Výsledky však neboli také, ako by si predstavovala. Priznala, že aj ona zápasí s istými zdravotnými problémami a takto ich rieši!

Známa česká modelka Daniela Peštová má už síce po päťdesiatke, jej výzor však tomu ani náhodou nezodpovedá. Denne sa o seba poctivo stará a robí všetko pre to, aby sa cítila výborne. Či už fyzicky alebo mentálne.

Zdravie na prvom mieste

Daniela je známa tým, že sociálne siete nevyužíva len na pridávanie vysmiatych fotiek, ale aj na šírenie prospešným informácií. V poslednej dobe výrazne hovorila o očkovaní proti HPV vírusu, čo mnohých jej sledovateľov poriadne pobúrilo. Ona sa nenechala odradiť a naďalej hovorí o tom, čo považuje za správne. Často spomína aj preventívne prehliadky u gynekológia, či vyšetrenie prsníkov. Myslí si, že pripomínať ženám dôležitosť takýchto vyšetrení je kľúčové a môže to mnohým zachrániť život. Daniela si jednoducho chce byť istá, že je zdravá po všetkých stránkach.

Toto ju trápi!

Jedným z významných krokov, ktoré nedávno podstúpila bola aj denzitometria. Ide o v vyšetrenie, ktoré určuje hustotu kostných minerálov. Daniela tvrdí, že preventívna návšteva takéhoto odborníka sa odporúča ženám, ale aj mužom. Modelka svoje telo nechce zanedbať a preto sa pohotovo objednala a išla. Výsledky ju však šokovali, nevyzerali ani náhodou tak, ako by chcela.

"Nedávno som podstúpila denzitometriu - vyšetrenie, ktoré určuje hustotu kostných minerálov, odporúčané ako mužom, tak aj ženám nad 55 rokov a predovšetkým potom ženám po menopauze - a k môjmu údivu nedopadlo práve najlepšie. A tak čerpám déčko, ako to len ide," napísala na sociálnej sieti Daniela. K popisu pridala fotografiu, ako sa opaľuje a vytúžené vitamíny čerpá zo slnka. Aktuálne sa nachádza v španielskej Marbelle a oddych si očividne vychutnáva plnými dúškami.

Veríme, že zdravotné komplikácie sa jej podarí vyriešiť a svoje dni si naďalej bude užívať najviac, ako je to možné.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:13