Kanye West a Bianca Censori idú údajne každý svojou cestou.Profimedia
StoryEditor

Kanye West sa rozvádza. Nútil ju chodiť takmer nahú, začína boj o majetok

08.10.2024, 17:16
Celebrity

Niekomu sa podarí nájsť lásku na celý život, druhí musia o ňu bojovať o niečo viac. Šťastie v nej nemá ani americký raper a producent, Kanye West (47). V minulosti mu jedno manželstvo nevyšlo, dnes sa rúca aj ďalší vzťah. Podľa médií sa jeho partnerstvo s Biancou Censori (29) definitívne rozpadá a údajne to potvrdili už aj svojmu okoliu. Spevák prezradil, aké má teraz plány, chce odísť žiť naozaj poriadne ďaleko.

Známemu spevákovi sa v láske zatiaľ moc nedarí. Nasvedčuje tomu prvý rozvod, ktorý pred tromi rokmi prekonal. Rozviedla sa s ním mediálne populárna hviezda, Kim Kardashian. Majú spolu štyri deti, ktoré ich doteraz aspoň čiastočne spájajú. Po tomto nepodarenom manželstve sa raper pomaly, ale isto otriasol a našiel si druhú lásku. Po dvoch rokoch manželstva však vzťah opäť krachuje.

Od začiatku neistá láska

O tomto vzťahu sa s pochybami hovorilo už od začiatku. Kontroverzný umelec si našiel o osemnásť rokov mladšiu krásku a verejnosť od začiatku tvrdila, že im to dlho nevydrží. Chodil s austrálskou architektkou a modelkou, ktorá svojim vzhľadom ohúrila nepochybne tisíce ľudí. Okrem veku však ľudia o nich pochybovali z viacerých dôvodov. Jedným z nich je nevyspytateľnosť speváka a jeho závislosti. Kedysi bol závislý od alkoholu, nedávno vyšlo na povrch, že je závislý od rajského plynu. Ďalším dôvodom vážnych pochybností bola napríklad nahota!

Takto ju nútil chodiť!

Hovorí sa, že fantázií sa medze nekladú. Niektoré typy oblečenia sú však očividne cez hranicu a kreativitu by sme pri nich mali radšej korigovať. Rovnako to platí aj v prípade tejto dvojice. Censori sa po boku Westa dlhodobo objavovala v extrémne odvážnych outfitoch. Šepkalo sa o tom, že ju dokonca nútil chodiť takmer nahú!  Médiá taktiež písali, že jej rodina sa o ňu mnohokrát obávala a nemali pocit, že po jej boku je ten pravý partner.

Rôzne špekulácie sa nakoniec predsa len uzatvárajú, partneri idú definitívne od seba. V posledných týždňoch sa spolu v spoločnosti objavovali len zriedkavo. Ich fanúšikom to samozrejme začalo byť podozrivé a nakoniec sa zistilo, že dvojici sa predsa len rozchádzajú cesty. Žiadne bližšie detaily zatiaľ nevieme a preto môžeme len odhadovať, kto sa s kým rozišiel.

A čo teraz?

Čo však zatiaľ môžeme prehlásiť, je to, že spevák už pravdepodobne vie, aké budú jeho nasledujúce kroky. Údajne svojej rodine prezradil, že po tom čo sa rozíde, by chcel žiť v Tokiu. To, či sa jeho predstavy stanú skutočnosťou zatiaľ nik netuší. Taktiež nik nevie aké veľké peniaze sa v ich zápletke točia a pravdepodobne sa ku konkrétnym číslam tak skoro nedostaneme. Každopádne obom držíme palce a veríme, že na slobodnej ceste životom sa budú mať obaja o niečo spokojnejšie.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:21