Nele zablahoželal aj Filip. Kyticou a vrúcnym objatím.stana topoľská
StoryEditor

FOTO Nela Pocisková ukázala na pódiu vymakané brucho. Herečka je samý sval ani gram tuku!

07.10.2024, 13:10
Celebrity

Stráca sa pred očami? Herečka a speváčka Nela Pocisková sa na krste nového albumu postavila pred publikom v krátkom tričku a ukázala, že pod kožou má na bruchu iba svaly. Brunetka musí na sebe zdá sa poriadne makať.

Kým niektoré sa snažia diétou a tvrdým tréningom pracovať na vymakanom bruchu zdá sa, že Nela Pocisková má dokonalú postavu na lusknutie prstom. Dokonca mamička dvoch detí, ktorá si nepotrpí sa silné líčenie ani dramatické kreácie účesov má nepochybne aj vďaka tomu stále mladistvý výzor. 

Krehké žieňa s mocným hlasom, počas jediného večera, stihlo osláviť  34.narodeniny. Do života Nela privítala svoje ďalšie „dieťa“– štúdiový album CESTA, ktorý vyšiel v rovnaký deň. . Nič netušiacej Nele vyrazil dych Filip Tůma, ktorý oslávenkyni, s veľkou kyticou, zaspieval Happy Birthday, samozrejme, k spevu  vyzval i hostí, však ani spev davu jeho mocný hlas neprehlušil a bratislavské Stars Auditorium tak v daný večer okrem popu zaznelo i zvukom opery. „Netušila som absolútne nič z toho, čo si na mňa nachystali. Ostala som úprimne dojatá z celého toho večera. Je to pre mňa veľký míľnik v mojom živote. Prvýkrát cítim, že toto som ja a toto je naozaj moja osobná cesta a oddretá. Je to naozaj ako moje ďalšie dieťa,“ teší sa speváčka momentom, ktoré prežíva.

Odkaz jedne z Nelinej skladby, Dnes je to o mne je už z textu veľmi jasný: „Je v nej cítiť silu ženy, je to Women Power. Mnohým z nás sa niekedy stalo, že riešila partnera, ktorý si ju trochu nevážil a táto skladba je o tom, že už je nad vecou, že si váži samu seba, že sa cíti dobre. Ale aj, o tom, že si druhá strana väčšinou uvedomí, čo mal, až keď o to príde..,“ opisuje myšlienku piesne, s ktorou korešponduje i farebný videoklip, v ktorom speváčka ukáže niekoľko verzií samej seba!

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. október 2024 09:44