new openning caffe house: Stefanka,Image: 333589331, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: noProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Smrť v rodine Feldekovcov. Ich dcére Katke navždy odišiel manžel, toto je jej posledný odkaz

07.10.2024, 09:38
Celebrity

Strašná správa. V rodine známych humoristov a hercov Ľubomíra a Oľgy Feldekovej prišiel do života obrovský smútok. Najmä ich dcére Kataríne (46), ktorá nečakan prišla o manžela. Navždy prišla o svojho manžela, známeho hudobníka Richarda Šimurku.

O smrti Richarda Šimurku informovala Katka Feldeková na Facebooku v nedeľu popoludní. "Riško nám hrá žiaľ už z neba. Dnes ráno odletel. Už sa nikdy trápiť nebude. Ďakujem za každú sekundu, ktorú som s ním strávila. Vďaka Riško, že si sa obetoval a vzal si si ma za ženu. Nikdy ťa neprestanem milovať." Dvojica bola zosobášená tri roky avšak poznali sa dlhšie. Svadbu mali v máji v roku 2021 v covidových časoch. Obliekli sa do covidových skafandrov. Humor a originálne nápady tejto dvojici nechýbali. 

image

Richard Simurka and Katarina Feldekova wedding day in Zichyho Palace Bratislava,Image: 610914115, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no

Profimedia - Standardni obsah

Manžel Kataríny Feldekovej, Richard mal hypertenziu, náhle mu zlyhalo srdce. Zaspal a už sa nezobudil. "Život je čudný, ale treba ho prijať aj s tým zlým, čo prináša. Aby sme si vedeli vychutnať šťastie. Som vďačná za Riška. Že som s nim mohla byť, koľko sa len dalo. Už žiaľ viac nešlo. Už ho nič nebolí. Netrápi sa a netrpí. S láskou, úctou a obdivom bude navždy v mojom srdci," napísala pred niekoľkými hodinami zronená, nečakane ovdovelá Katka. 

image

new openning caffe house: Stefanka,Image: 333587858, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no

Profimedia - Standardni obsah

"Zaspal a už sa nezobudil, asi mal veľmi peknú smrť. Som šťastná, že sa netrápi a že sa už nikdy nebude trápiť, už ho nič nebolí. Je už v nebíčku so svojím ockom, psíkom a s tými, ktorých mal rád a už tu nie sú. Musím to prijať. Je to veľmi smutné, ale život ide ďalej. Nedá sa nič robiť. Môžeme len spomínať, aký to bol geniálny človek. Riško bol talentovaný, pracovitý, dobrý učiteľ, nenahraditeľný hudobník, úžasný priateľ, manžel. Takého už v živote nestretnem, ale som šťastná, že som ho mohla stretnúť. Bude mi veľmi chýbať, ale nemôžem byť egoistka iba preto, že ho tu chcem. Nemôžem plakať a zosypať sa. Treba to brať tak, že každý, čo sme na svete, to zažije. To je život. Kto sa narodí, speje k tomu, že raz odíde. Riško mal roky problémy s vysokým tlakom. Bral lieky, neviem, čo sa mohlo stať, možno ich zabudol užiť. Príčinu neviem, v pondelok sa dozviem viac. Záchranári mi povedali, že mu zlyhalo srdce. Skončil sa jeho čas. Už sa nedá nič robiť, len prijať to, tak ako to je. Bol to najúžasnejší človek, akého som mohla v živote stretnúť. Naozaj bezchybný. Som vďačná, že som s ním mohla byť, že si ma zobral za ženu. Moja rodina ho milovala. V máji to boli tri roky, čo sme sa vzali a v marci 2025 by to bolo 14 rokov, čo sme boli spolu. Ale poznali sme sa dlhšie, od mojich 14 rokov. S rodičmi na neho spomíname, aj sa smejeme. Presne o takomto čase sme boli u nich aj včera a Riško rozprával vtipy. Smiali sme sa, počúvali sme Louisa Armstronga. Riško mi navždy odišiel dnes nadránom. Ráno som sa zobudila a jeho duša už bola preč. Nevadí, znova sa stretneme, spolu si zahráme,” povedala zdrvená Katarína denníku pluska.sk.

Odnorník radí, ako sa vyrovnať s odchodom manžela 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:27